selo, Srbija
Tanjug
selo, Srbija

Tanjug

selo, Srbija, Foto: Tanjug

 

* Mijailo Stopić (68) prekjuče je nožem zaklao suprugu Milinu (62)

* Stopić je bio sklon alkoholu

* Ranije je često tukao suprugu i lečio se na psihijatrijskoj klinici.

Mijailo Stopić (68) nožem ubio Milinu (62), uvio njeno telo u jorgan, pa pokušao i sebe da zakolje, ali je preživeo. Pomahnitali Mijailo bio pijanac i nasilnik, lečen na psihijatriji.

Meštanin

Mijailo Stopić (68) prekjuče je nožem zaklao suprugu Milinu (62), a zatim i sebe isekao po vratu u kući u selu Rožanstvo kod Čajetine! Telo ubijene žene nađeno je u hodniku, umotano u jorgan, a Mijailo je u teškom stanju prebačen u užičku bolnicu.

Pročitajte još:

 


Motiv brutalnog porodičnog zločina još se utvrđuje, a prema izjavama komšija, Stopić je bio sklon alkoholu, ranije je često tukao suprugu i lečio se na psihijatrijskoj klinici.

Jedan od komšija shvatio da nešto nije u redu sa njima!

"Kad sam pitao Mijaila gde je Milina, on je podigao jedan kraj jorgana ispod kog se pojavila glava mrtve Miline".

Ćerke u Arilju


Stopići su, inače, živeli u zabačenom zaseoku, a do njihove kuće se dolazi makadamskim putem. Mijailo i Milina su bili sami u toj kući, a njihove dve odrasle ćerke žive u Arilju.

Nova bruka u Crnoj Gori! Italijanski broker razapeo Mila Đukanovića: Opljačkali ste me, vi i vaša prijateljica!

Matei se obratio Đukanoviću otvorenim pismom, traživši od predsednika Crne Gore da što pre odgovori na date navode. Milo Đukanović, Foto: AP/ Risto Božović Italijanski broker Oriano Matei, koji više od dve decenije piše i svedoči o malverzacijama crnogorske Vlade, na koje nažalost, još uvek nema reakcija niti od strane crnogorskim ali ni međunarodnih institucija, napisao je Milu Đukanoviću otvoreno pismo.

 

Meštani sela Rožanstvo žale za Milinom i kažu da nije bilo vrednije i poštenije žene u tom kraju.


- Ceo život je trpela prgavog Mijaila, koji je često znao da je udari iz čista mira. Ona je stalno radila, borila se, a on je stalno nasrtao na nju. Bila je sitna ženica, imala je nekoliko ovaca, štedela je i kućila se polako, dok je on pijančio. Bio je prethodnih dana na pregledu u psihijatrijskoj bolnici, ćerke su ga tamo vodile... U nedelju se vratio kući, a nakon toga je presudio jadnoj Milini. Velika tragedija - kaže komšija.

 

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"