pljačka, Subotica
Printskrin
pljačka, Subotica

Printskrin

pljačka, Subotica, Foto: Printskrin

* Pokušaj pljačke desio se noćas oko 1.30 časova

* Nadzorne kamere snimile celu akciju

* Radnja koju su hteli da obiju udaljena 100 metara od policijske stanice

Dva maskirana muškarca, od kojih je jedan čuvao stražu, a drugi obijao vrata, pokušala su noćas da provale u prodavnicu u centru beogradskog naselja Železnik. Nakon nekoliko neuspelih pokušaja odustali su od te ideje.

Neuspeli pokušaj obijanja jedne radnje u Ulici Darinke Radović u Železniku odigrao se oko noćas 1.30 sati. Na snimku se vidi kako jedan muškarac čuva stražu, dok drugi, sa kapuljačom na glavi i rukavicama, pokušava da provali unutra.

Nakon prvog neuspelog pokušaja muškarac sa kapuljačom odlazi, a zatim se nekoliko minuta kasnije vraća da još jednom pokuša. Međutim, ni to mu nije pošlo za rukom i dvojica provalnika odustaju i odlaze sa lica mesta.

Kako je ispričala vlasnica radnje, neverovatno je da su drski provalnici pokušali da opljačkaju radnju udaljenu nešto manje od 100 metara od policijske stanice,maskirani i opremljeni alatom za obijanje.

Pročitajte još:

Mi smo šokirani koliko su lopovi bili drski i nonšalanti, budući da je reč je o radnji koja se nalazi maltene u centru naselja, gde je mahom prometno. Posebno šokira to što je policijska stanica na manje od 100 metara od radnje. Vidi se na snimku da se provalnik opušteno šeta maskiran i sa pajserom i nekakvom motkom u rukama - priča i dalje zaprepašćena vlasnica.

Dodaje još da je prodavnica obezbeđena sistemom alarma koji bi se oglasio da su uspeli da provale. Međutim, nespretni lopovi su odustali od svoje namere, a prodavnica je pretrpela "samo" štetu na vratima koja će morati da se zamene.

Bonus video: Anketa: Šta građani misle o protestu taksista