Simon de Karić
E-Stock/Miloš Rafailović
Simon Karić, sin Dragomira Karića potražio lekarsku pomoć

Dejan Briza/Alo

Simon Karić, sin Dragomira Karića potražio lekarsku pomoć, Foto: Dejan Briza/Alo

Simon je zadobio povrede glave, ali zasad je nejasno kako je došlo do obračuna i ko je zaista napao Karića.

Kako saznajemo, Simon Karić bio je u alkoholisanom stanju i po dolasku policije prvo je tvrdio da ga je pretukao poznanik sa kojim je sedeo u lokalu, da bi kasnije promenio priču i rekao da ga je napalo više nepoznatih osoba koje su pobegle pre dolaska policije.

Upao u Patrijaršiju sa oružjem

E Stock

- Simon je bio u vidno alkoholisanom stanju i pričao je nepovezano. Prvo je rekao da je sedeo sa poznanikom u kafiću i da su normalno razgovarali, te da je ovaj iz čista mira ustao i počeo da ga udara po glavi. Nedugo nakon toga Karić je promenio ploču i rekao da ne zna ko ga je pretukao. On je tvrdio da je u stvari napadnut ispred kafića i da ga je tuklo više muškaraca, koje nikad nije video, a koji su navodno pobegli pre dolaska patrole - kaže naš izvor dobro upućen u slučaj.

Simo de Karić sa ocem Dragomirom Karić napustio Urgentni

E-stock, Miloš Rafailović

Simon de Karić sa ocem Dragomirom Karić napustio Urgentni centar, sa zavojem na licu, Foto: E-stock/ Miloš Rafailović

Policija je uzela izjave i od svedoka, dok je Karić sa povredama arkade prevezen u Urgentni centar, gde mu je ukazana pomoć.

- On je dovezen u svesnom stanju. Tvrdio je da je zadobio više udaraca u glavu. Od povreda su jedino vidljive posekotine u predelu slepoočnice, koje su sanirane - kaže za „Alo!“ dobro obavešten izvor.

Sedeo sa košarkašem Labovićem?

Simon Karić je, kako su pojedini mediji objavili, neposredno pre napada sedeo sa poznatim košarkašem Draganom Labovićem, sa kojim smo pokušali da stupimo u kontakt, ali se on nije javljao na brojeve poznate redakciji.

Žitelji Kajmakčalanske i zaposleni u lokalima juče nisu mogli da kažu ko je napao Karića. Producent je viđen nešto posle podneva kako pije kafu u jednom od lokala, ali napad navodno niko nije video, te ostaje nejasno šta se zaista dogodilo.

Kafić kod kojeg je napadnut Simon karić

Enis sadiku, Alo

Kafić kod kojeg je napadnut Simon Karić, Foto: Enis Sadiku/ Alo

- Sedeo je u kafiću sa nekim čovekom. Priča se da su u jednom trenutku počeli da se svađaju i da je taj muškarac ustao, jako udario Karića i potom otišao. Ja taj napad nisam video. Izgleda da niko nije. Ko zna šta se tu dogodilo i da li ga je zaista neko tukao - rekao je jedan od žitelja Kajmakčalanske koji je želeo da ostane anoniman.

Zaposleni u kafiću u kom je Simon sedeo tvrde da u njihovom objektu nije bilo nikakvog obračuna.

Lumpovao do jutra?

Nekoliko sati pre navodnog napada u Kajmakčalanskoj, Simon Karić je na društvenim mrežama postavljao video-snimke iz kafane, a na njima se vidi kako uživa u društvu mladih devojaka.

 - Ovde se ništa nije dogodilo. Ko zna da li je uopšte neko njega i napao - rekli su zaposleni za naš list.

Dragomir Karić nije želeo da daje izjave.

- Ništa još ne znam. Idem da prijavim čitav slučaj - neposredno nakon događaja prokomentarisao je Dragomir Karić za „Alo!“.

Nakon toga otišao je da bude uz sina u bolnici. Međutim, ni tada nije bio raspoložen da komentariše, već je Simona smestio u kola i odvezao ga kući.

Hitna pomoć

Alo!/Masanori Jošida

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog događaja i traga za napadačima.