Maja Marijana, zapaljen automobil
Alo/ Masanori Jošida
Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Maja Marijana, zapaljen automobil, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Pavačica Maja Marijana strahuje za živote članova svoje porodice posle paljenja porodičnog „mercedesa“ u Filmskom gradu u Košutnjaku. Policija traga za dvojicom nepoznatih mladića koje je kamera snimila kada su i u noći između 22. i 23. aprila ove godine u Košutnjaku zapalili haubu Majinog automobila.

Pročitajte još:

Pevačica je na kameri gledala paljenje automobila i od šoka nije odmah mogla da se seti broja vatrogasaca!

- Ovo sam videla samo na filmu! Na kamerama sam videla kako mi gori automobil! Moja ćerka je vrištala iz sveg glasa, a ja u trenutku nisam mogla da se setim na koji broj da pozovem vatrogasce. Ne znamo ko je u pitanju, ali sumnjam u neke. O tome neću da pričam jer sam se tako dogovorila s policijom. Oni su mi i savetovali da ne iznosim ovo u javnost, ali su mediji nekako saznali - rekla je pevačica jučeza „Alo!“. 

Marijana je dodala da se ona ni njen suprug nikome nisu zamerili niti ikome išta duguju.

8. maj 2017. - Obožavateljka je pevaču Ljubi Perućici polila „audi“ benzinom i zapalila ga 

13. maj 2017. - Automobil koji je u vlasništvu pevača Marka Bulata zapaljen je u jutarnjim satima na parkingu ispred njegovog stana na Novom Beogradu
28. septembar 2017. - Soraji Vučelić je u jednom beogradskom naselju zapaljen skupocen auto „maserati“

- Iskrena da budem, nije mi sve jedno, pogotovo zbog dece. Uplašena sam, ali se nadam da će policija sve otkriti. Automobil nije osiguran. Porodičan je, ali ga više vozi moj suprug. Znam samo da se nikome nismo zamerili niti ostali dužni - ispričala je Maja Marijana.

Pevačica je imala problema i 2. maja 2013. godine. Njen tadašnji nevenčani suprug nasrnuo je na nju i pretukao je. Povod za svađu i fizički obračun bilo je to što je Maja želela da izađe na izložbu sa prijateljima. Posle batina je bila primorana da zove Hitnu pomoć. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu. U medijima su se pojavili navodi da je i ranije dolazilo do sukoba između supružnika. Pevačica je tada zbog deteta pokušala partneru da pruži drugu šansu, ali ga je u junu 2014. definitivno napustila.

Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Maja Marijana, Foto: Alo/ Masanori Jošida

Policija je preuzela snimke sigurnosnih kamera, koje su zabeležile paljenje automobile i intenzivno traga za piromanima. Prema nezvaničnim informacijama, ne isključuje se mogućnost da ih je neko angažovao i platio za „posao“.

Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Maja Marijana, zapaljen automobil, Foto: Alo/ Masanori Jošida