Žandarmerija, policija, sud, hapšenje
Alo!/Masanori Josida
Žandarmerija, policija, sud, hapšenje

Alo!/Masanori Josida

Žandarmerija, policija, sud, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Josida

* MUP sproveo nekoliko hapšenja

* Palo njih petoro

* Među njima i maloletnik

Policija je uhapsila S.R. (39) i N.R. (41) za koje se sumnja da su u saizvršilaštvu februara ove godine u naselju Jajinci, nakon verbalnog i fizičkog sukoba hicem iz pištolja ranili tridesetšestogodišnjeg muškarca, nanevši mu povrede opasne po život.

"Postoje fotografije koje ispituje policija! Svi putevi vode u državu pored nas"!

Sudbina devojčice Barbare Vitez (16) iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016. na mostu na Tisi, i dalje intrigira javnost. Roditelji veruju da je njihova ćerka i dalje živa, a ove nade s vremena na vreme podgrevaju informacije da je devojčica viđena u Mađarskoj.

U drugoj akciji, policija je uhapsila Ž.D. (51) i sedamnaestogodišnjeg mladića zbog postojanja osnova sumnje da su u saizvršilaštvu septembra ove godine, u bašti jednog ugostiteljskog objekta u Beogradu, nakon verbalne rasprave, nožem naneli više uboda dvadesetjednogodišnjem mladiću nanevši mu povrede opasne po život.

Takođe, uhapšen je i L. I. (20) za koga se sumnja da je septembra ove godine, u Mirijevu ubo više puta oštrim predmetom dvadesetjednogodišnjeg mladića, i tom prilikom mu naneo teške telesne povrede. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ