Da se čekalo deset minuta više Andrija bi preminuo
Privatna arhiva
Da se čekalo deset minuta više Andrija bi preminuo

Privatna arhiva

Da se čekalo deset minuta više Andrija bi preminuo, Foto: Privatna arhiva

Bizarni slučaj se dogodio 27. januara oko 19 sati, kada je Petar pozvao Andriju i rekao mu: „Bato, dođi, zvao sam te da te ubijem!”

Prema rečima Andrijine porodice, brat ga je tukao sekirom, lopatom i motikom sve dok mu nije polomio obe noge, obe ruke, rebra i povredio dva vratna pršljena. Bes je iskalio na bratu kada mu se devojka Sofija P. požalila da je uznemirava muškarac s fantomkom, za koga sumnja da je Andrija.

Petar M. prebio brata od tetke Andriju Pavlovića

Privatna arhiva

Petar M. prebio brata od tetke Andriju Pavlovića , Foto: Privatna arhiva

 

Andrijina majka na lekovima

Otac pretučenog Ljubomira Pavlovića kaže za „Alo!” da je njegova supruga najteže podnela Andrijino batinanje i da je od nedelje na tabletama za smirenje. - Bićemo psihički opterećeni sve dok zlikovac ne bude uhapšen! Osećamo se veoma nesigurno. Andrija je u teškoj situaciji, vrše se pripreme za neophodne operacije. Nadam se da će biti van životne opasnosti. Njegova majka veoma teško podnosi celu situaciju, pije lekove za smirenje. Uplašeni smo za Andrijin dalji život, a povrh toga smo nebezbedni - požalio se Ljubomir.

Pretučeni se, prema rečima porodice, već deset godina bori s multiplom sklerozom i jedva se kreće.


- Tukao ga je toliko jako motikom, sekirom i lopatom da je jedva preživeo. Petrovi drugovi su ga izbacili iz auta ispred zgrade Hitne pomoći, a živ je zahvaljujući brzoj reakciji lekara i opštine Aranđelovac! Kada je prebačen u Urgentni centar u Beogradu, reanimirali su ga čak 45 minuta! Rekli su nam da ne bi preživeo da se sa transportom čekalo još deset minuta. Jedva su ga povratili - kaže rođak, koji je želeo da ostane anoniman iz bezbednosnih razloga, s obzirom na to da je Petar u bekstvu.


Prema njegovim rečima, Petrova devojka Sofija je posle incidenta nestala, ali se u utorak pojavila u policiji.

Pročitajte još:

 

- Sofija se sama javila policiji. Dala je iskaz i puštena je na slobodu do suđenja. Ne znamo šta je ispričala. Nije ga ona tukla, već Petar. Na tužilaštvu je koga će pozivati i kako će voditi istragu. Uplašeni smo dok je Petar u bekstvu. Spreman je na sve i višestruki je prestupnik - kaže naš sagovornik.

Andrijin otac Ljubomir zabrinut za sigurnost porodice

Privatna arhiva

Andrijin otac Ljubomir zabrinut za sigurnost porodice, Foto: Privatna arhiva

 Andrijina rođaka je ranije napomenula da je i Sofija mnogima pravila probleme.

- Sofija je bila inicijator svega, a Andrija je ispao kolateralna šteta. Te noći ga je uveo u kuću i rekao mu: „Prvo ću da ubijem tebe, a onda oca, majku i sestru!“ - kažu rođaci, koji se uzdaju da će policija da mu uđe u trag.