Policija, Uviđaj
Tanjug/Jaroslav Pap
Policija, Uviđaj

Tanjug/Jaroslav Pap

Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

* Petar Živanović (73) uhapšen je zbog sumnje da je posle noćnog provoda ubio nevenčanu suprugu

* Živanović je hicima iz lovačke puške ubio  Sanju Janković 

* Pucao joj dva puta u grudi

Strava i užas kod Valjeva! Petar Živanović (73) uhapšen je zbog sumnje da je posle noćnog provoda hicima iz lovačke puške ubio nevenčanu suprugu Sanju Janković (42) u selu Svileuva! Motiv još nije poznat, a meštani navode da je Petar morao mladoj ženi novčano da ugađa, pa su zbog toga često izbijale svađe.

Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče, između tri i pet sati ujutro, u selu Svileuva kod Koceljeve, kada je Petar Živanović puškom, koju ima u legalnom posedu, usmrtio nesrećnu Sanju. On je živeo sam u toj kući, a Sanja je s vremena na vreme tu boravila.

Horor u dvorištu kuće! Posle žestoke svađe, otac ubio sina! Policija zatekla krvavi prizor!

AUTOR: Alo/Klix.ba/V.M. DATUM I VREME: 15.08.2019. 14:56 Užas! Foto: Tanjug/AP U naselju Šepići kod Cazina danas u 11.43 časova dogodilo se ubistvo. U Ministarstvu unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona je potvrđeno da je otac nakon svađe ubio sina. Naime, u MUP-u su potvrdili da se Policijskoj stanici Cazin obratio građanin koji je prijavio pucnjavu u dvorištu jedne porodične kuće.

 

- Uzeo je lovačku pušku i Sanju upucao dva puta u grudi u spavaćoj sobi. Ona je posle toga preminula na licu mesta. Lekari su mogli samo da konstatuju njenu smrt. Petar je pušku imao u legalnom posedu, a ranije nije bio prijavljivan za porodično nasilje. Uhapšen je na licu mesta i nije se opirao. Posle zločina naslonio je pušku na zid u predsoblju, a onda otišao na česmu da opere krvave ruke. Pozvao je komšiju prijatelja da hitno dođe da bi mu nešto pomogao, a čovek se zabezeknuo kad je video nepokretno telo - navodi izvor blizak istrazi.
Sanja Janković je iz Valjeva, a meštani kažu da je Petar bio navodno ljubomoran, s obzirom na to da je on u godinama, dok je supruga dosta mlađa od njega. Neki od njih pominju i novac, tvrdeći da su se zbog toga često svađali.

- Petar je bio dobrostojeći i zahvaljujući zidanju, imao je novca. Međutim, izgleda da je Sanja bila nezasita kada je o novcu reč. Priča se da joj je redovno davao pare, ispunjavao joj sve moguće želje i da joj je čak kupio i kuću. Očigledno ga je muzla za pare, ali to ne mora da znači da je zbog toga potegao pušku. Priča se da ga je dovela do prosjačkog štapa i da više ni dinara nije imao. Međutim, to mu svakako ne daje za pravo da ubije bilo koga. Jadna žena! - navodi jedan od komšija.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Meštani ovog mirnog sela su u šoku, navodeći da je Petar bio vrlo cenjen u selu.

- Petar je bio poznati zidar. Nema kome nije gradio kuću u ovom selu. Kuće na sprat je gradio kao od šale, imao je i svoje radnike, koji su s njim radili. Ima četiri ćerke, od kojih su dve, nažalost, slepe. Jedna ćerka je pevačica. Imao je i suprugu koja je davno preminula, a onda je stupio u vezu sa Sanjom. To je mnoge začudilo, pošto je ona poprilično mlađa od njega. Po godinama je mogla ćerka da mu bude. Šta se dogodilo između njihova četiri zida, to ne znam. Kažu da je Sanju upoznao baš dok je zidao, kod nekog od njenih, pa su stupili u vezu - kaže jedan od komšija.

Policija utvrđuje okolnosti ove tragedije. 

Veče pre tragedije bili u provodu

Od Sanje Janković su se na njenom Fejsbuku opraštali rođaci i prijatelji, koji ne mogu da veruju da je više nema. - Kažu: „Sve se u životu dešava sa nekim razlogom“, a ja ću se celog života pitati koji je to razlog. Zašto ode tako rano - napisao je jedan od Sanjinih prijatelja na njenom profilu.

Veče pre tragedije, Sanja je objavila uživo snimak s nekog od slavlja u kafani, ne sluteći da će joj to biti poslednje. Kako saznajemo, s njom u provodu bio je i Petar. Prijatelji kažu da su bili poprilično veseli, a da se tragedija dogodila kad su se vratili kući.

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

 

 

 

Komentari (1)

zivan

15.09.2019 22:15

E pa deda nema dzabe ni kod babe a ne kod mlade.