Policija, Hitna pomoć
Tanjug
Policija, Hitna pomoć

Tanjug

Foto: Tanjug

Kako saznajemo, porodična drama desila se pošto su se otac i sin posvađali.

- Petar je tokom rasprave dograbio nož i ubo Nebojšu u vrat. Presekao mu je venu, a kada je žrtva počela obilno da krvari i gubi svest, uplašio se i sam pozvao policiju. Policija je obavestila Hitnu pomoć i Nebojša K. je hitno prevezen u bolnicu - kaže naš izvor i dodaje da se povređeni muškarac bori za život.

- Zdravstveno stanje pacijenta je veoma teško. On se nalazi na odeljenju intenzivne nege, iz časa u čas pratimo sve parametre, ali je i dalje životno ugrožen - rečeno je Kuriru u Opštoj bolnici "Studenica" u Kraljevu.

Prema rečima komšija oca i sina, teško povređeni Nebojša je svojevremeno radio u MUP, a neko vreme je već u penziji. Komšije kažu da su čule da Petar i Nebojša duže vreme imaju narušene porodične odnose.


- Čula sam da su se često svađali, a znali su i da se potuku. Nije mi jasno šta je moglo da isprovocira mladića da tako nasrne na rođenog oca - kaže komšinica i nastavlja:

- Petar inače važi za problematičnog momka, a voli i da popije. Pored toga, koliko mi je poznato, on nigde ne radi, a Nebojša mu je zbog toga često prigovarao. Savetovao ga je da nađe posao i da prestane da pije, to mu je smetalo kod sina i ljutio se zbog toga.