Pet godina nakon Jelenine smrti, pred sudijom ključni dokaz koji baca novo svetlo na čitav slučaj

Suđenje Zoranu Marjanoviću, optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine na nasipu u Borči zakazano je za danas, najverovatnije neće biti održano

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Vladimir Marković

Prema pisanju medija, nije isključena mogućnost da suđenje bude odloženo jer je jedan od članova veća, koje sudi Marjanoviću, zaražen korona virusom, pa novi dokaz koji je stigao u sud neće biti izveden.

- Zakazano je saslušanje sudskih veštaka i iznošenje primedbi odbrane na nalaz koji je dao. U međuvremenu, u sud je stigao i izveštaj jednog mobilnog operatera u kom se navodi da mreža nije registrovala da je Zoran isključio pa ponovo uključio mobilni telefon, kako je to tvrdio u svom nalazu sudski veštak - prenose mediji.

Suđenje Marjanoviću, osim za danas, zakazano i za 16. april.

Tužilaštvo Zorana Marjanovića, podsetimo, tereti da je ubio suprugu Jelenu na nasipu u Borči, dok je u neposrednoj blizini mesta zločina bila i njihova maloletna ćerka, koja je tog popodneva došla sa roditeljima na nasip u Crvenki.

Na početku suđenja, Marjanović je detaljno izneo svoju odbranu u kojoj je tvrdio da se ni na trenutak nije odvajao od ćerke i da nije ubio svoju suprugu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi