Policija
Alo!/Marko Metlaš
Policija

Alo!/Marko Metlaš

Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Pročitajte još:

 

- Policija je nekoliko dana tragala za Miodragom jer je nestao bez traga i glasa. Kad je tačno digao ruku na sebe još se ne zna, ali je beživotno telo u svinjcu pronađeno u sredu. Koji su motivi samoubistva nije nam poznato - rečeno nam je u senćanskom tužilaštvu.

Telo će biti poslato na obdukciju u novosadski Centar za sudsku medicinu. Kolege Miodraga M. u neverici su i šoku nakon vesti da je penzionisani policajac presudio sebi:

Preporučujemo i ovo:

 

- Miodrag je pre desetak godina penzionisan zbog zdravstvenih problema. On je svojevremeno u Novom Sadu imao tešku operaciju glave. Bio je i u komi. Tokom službe je kao policijski službenik prošao sva ratišta, od Hrvatske, BiH do Kosova. Dok je bio aktivan, nama mlađim policajcima uvek je želeo da pomogne da lakše savladamo rad na terenu. Poznato mi je da se zalagao da se otvorenije govori o “kosovskom sindromu”, posttraumatskom sindromu od kog su mnogi patili nakon povratka sa ratišta. Žalio se da ima trauma iz ratova, ali u mom prisustvu nikad nije govorio o suicidnim namerama - ispričao je kolega Miodraga M.