Dečije igralište
Alo.rs
Dečije igralište

Alo.rs

Dečije igralište, Foto: Alo.rs

Slučaj ovog pedofila prijavljen je prvi put u maju, a kako saznajemo, ponovo je "aktivan".

Naime, u Fejsbuk grupi "Blok 45 Info" objavljeno je da je ovaj muškarac pre par dana napao dve devojčice od osam godina. Upućen je i apel roditeljima da povedu računa, ali je i dat opis potencijalnog osumnjučenog.

- Muškarac je srednje visine, ima svetle oči, vozi bajs koji nije njegove veličine, već kao da je dečji.. Devojčice koje je napao su u policiji rekle da je malo niži od tog inspektora, što ispada oko 1,70 i možda neki centimetar više. On je seo na žardinjeru ulaza prve četvorospratnice ka Savi, kad se krene ka DM-u od zgrade broj 265, i dirao se po polnom organu. Pitao ih je kako se zovu, koliko imaju godina, zamolio ih da mu prave društvo, zvao da priđu "da im nešto pokaže" i one su pobegle - navodi se među komentarima u ovoj grupi.

Prepiska

FB

Prepiska, Foto: FB

Među komentarima se pojavila se i fotografija muškarca. Fotografija se deli među novobeogradskim roditeljima, koji tvrde da je na njoj upravo taj pedofil.

Gnevni roditelji prijavili su slučaj nadležnima, ali bi, kako se može zaključiti iz komentara, najradije stvar preuzeli u svoje ruke, pa se čak dogovora i organizovanje komšijskih patrola.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Mila

24.10.2020 20:35

Kastrirati budalu i odvesti na dozivotnu robiju .....