MALIŠANE VREBA SA DEČIJEG BICIKLA Pedofil na Novom Beogradu gleda decu sakriven iza drveća i ONANIŠE

Stanovnici Novog Beograda prijavili su policiji da muškarac starosti oko 40 godina prati njihovu decu, masturbira posmatrajući ih uglavnom skriven iza drveća ili iz kafića, a neretko i direktno napada devojčice.

Dečije igralište
Dečije igralište, Foto: Alo.rs

Slučaj ovog pedofila prijavljen je prvi put u maju, a kako saznajemo, ponovo je "aktivan".

Naime, u Fejsbuk grupi "Blok 45 Info" objavljeno je da je ovaj muškarac pre par dana napao dve devojčice od osam godina. Upućen je i apel roditeljima da povedu računa, ali je i dat opis potencijalnog osumnjučenog.

- Muškarac je srednje visine, ima svetle oči, vozi bajs koji nije njegove veličine, već kao da je dečji.. Devojčice koje je napao su u policiji rekle da je malo niži od tog inspektora, što ispada oko 1,70 i možda neki centimetar više. On je seo na žardinjeru ulaza prve četvorospratnice ka Savi, kad se krene ka DM-u od zgrade broj 265, i dirao se po polnom organu. Pitao ih je kako se zovu, koliko imaju godina, zamolio ih da mu prave društvo, zvao da priđu "da im nešto pokaže" i one su pobegle - navodi se među komentarima u ovoj grupi.

Prepiska
Prepiska, Foto: FB

Među komentarima se pojavila se i fotografija muškarca. Fotografija se deli među novobeogradskim roditeljima, koji tvrde da je na njoj upravo taj pedofil.

Gnevni roditelji prijavili su slučaj nadležnima, ali bi, kako se može zaključiti iz komentara, najradije stvar preuzeli u svoje ruke, pa se čak dogovora i organizovanje komšijskih patrola.

Povezane vesti

 • Korisnik: Mila
  24/10/2020 - 20:35
  Kastrirati budalu i odvesti na dozivotnu robiju .....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi