Perica D.
Facebook
Perica D.

Facebook

Perica D., Foto: Facebook

Perica D. iz Novog Pazara koji je uhapšen zbog sumnje da je deci svog brata, koja su stara tri i šest godina, dao po jednu tabletu ekstazija, na društvenim mrežama stalno je objavljivao fotografije upravo ovih mališana i marihuane.

Uhapšeni muškarac policiji je od ranije poznat kao dugogodišnji korisnik opojnih droga i izvršilac sitnijih krivičnih dela. Kako saznajemo, on je nekoliko puta osuđivan na zatvorske kazne.

Pročitajte još:

Perica D. je i komšijama dobro poznat kao uživalac droga, a ni na društvenim mrežama nije krio da su mu one strast, pa se tako na njegovom Fejsbuk profilu mogu videti uglavom samo mališani (deca kojoj je dao ekstazi) i reference na narkotike.

Ispod slika dečaka i devojčice kako se igraju i selfija sa njima Perica je ostavljao emotivne poruke.

Ipak, izmešane sa slikama dece su i slike džointa na miljeu, potom ljubičastog cveta konoplje čije je ulično ime "Good Shit loza kanabisa". Tu je potom fotografija devojke koja ispred policijskih kola puši bong, natpis na engleskom "ja volim travu", kao i tetovaža lista marihuane obavijene dimom, za koju se ne zna da li je njegova.

Podsetimo, Perica D. uhapšen je nakon što je bratancima, devojčici od šest i dečaku od tri godine, navodno dao tablete ekstazija.

Da nešto nije u redu, shvatila je majka mališana, kada je videla da se deca čudno ponašaju i odmah ih je odvela kod lekara.

Izboden dečko (17)! Hitna ga prevezla na Urgentni! Napadač uhapšen!

AUTOR: Alo.rs/Blic/M.Č. DATUM I VREME: 05.09.2019. 14:48 - 05.09.2019. 15:53 Težak incident dogodio se danas oko podneva kod Crkve Svetog Marka, na Tašmajdanu, kada je jedan mladić (17) uboden nožem. Crkva Svetog Marka Beograd, Foto: Shutterstock Težak incident dogodio se danas oko podneva u blizini Crkve Svetog Marka, na Tašmajdanu, kada je jedan mladić (17) uboden nožem.

Nesrećna deca bila su ošamućena i dezorijentisana, a pregledom je utvrđeno prisustvo narkotika u organizmu mališana.

- Odmah su primenjene terapije za detoksikaciju organizma i ispiranje želuca, a dečak i devojčica su ostavljeni na posmatranju tokom noći, posle čega se osećaju dobro i nema komplikacija. Brzo se reagovalo, ta količina narkotika nije uopšte bezazlena uzimajući u obzir njihovu telesnu težinu. To je uporedivo sa, na primer, kada bi odrasla osoba odjednom uzela 6-7 tableta ekstazija, kažu lekari Opšte bolnice u Novom Pazaru.

Perica D.

Facebook

Perica D., Foto: Facebook

Po nalogu nadležnog tužioca, Perici D. određen je pritvor do 48 sati, a osumnjičen je da je počinio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i omogućavanje uživanja opojnih droga, navode u novopazarskoj policiji.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!