Pavle Rakonjac, Žandarmerija
Printskrin
Pavle Rakonjac, Žandarmerija

Printskrin

Pavle Rakonjac, Žandarmerija, Foto: Printskrin

Nije želeo da ostavi suprugu i dvoje dece i po svaku cenu je hteo da nastavi dvostruki život. Prekidali su vezu, a kobnog dana našli su se kako bi razjasnili situaciju

Marina i Pavle upoznali su se u Staroj Pazovi u vrtiću u kojem je ona radila kao vaspitačica. Čuvala je prvo jednog, a zatim i drugog Pavlovog sina i znala je njegovu suprugu, koja je medicinski radnik

Marina je tražila i dobila premeštaj samo da ne bi viđala Pavla i njegovu suprugu

Žandarm Pavle Rakonjac (31), za koga se sumnja da je u utorak aktivirao ručnu bombu i usmrtio ljubavnicu Marinu Petković (28) i sebe, nije želeo da ostavi ženu i decu, a nije mogao ni bez nje. Njih dvoje bili su dve godine u vezi, a problemi su nastali kada mu je Marina rekla da bira između nje i supruge.

Kako saznajemo, Pavle i Marina upoznali su se u Staroj Pazovi u vrtiću u kojem je ona radila kao vaspitačica. Čuvala je najpre jednog, a zatim i drugog Pavlovog sina i znala je njegovu suprugu, koja je medicinski radnik.

- Oni su se zabavljali oko dve godine. Marina je prethodno imala dečka sa kojim dugo bila, ali u međuvremenu je počela da se zabavlja s Pavlom. Funkcionisali su i krili se toliko dobro da skoro niko nije mogao da provali da se između njih rodila romansa. To je sve trajalo do septembra prošle godine, kada je Marina navodno poželela nešto više. Razgovarali su i tražili izlaz iz situacije i navodno jedno drugom kleli se u ljubav. Bez obzira na sve, Pavle joj je navodno govorio da ne može da ostavi ženu i decu kako bi počeo nov život s njom. Pokušali su da prekinu da se viđaju. Zbog situacije u kojoj se nalazila i kako bi izbegla da se svakodnevno susreće sa Pavlom ili, eventualno, njegovom suprugom, pošto je čuvala njihovo dete, Marina je tražila premeštaj iz vrtića - priča naš izvor i dodaje.

Pavle Rakonjac, Žandarmerija

Printskrin

Pavle Rakonjac, Žandarmerija, Foto: Printskrin

- U septembru se ukazala prilika i Marina je dobila premeštaj za Novu Pazovu. Iako je u početku izgledalo da su njih dvoje završili i stavili tačku na vezu, te se ona vratila momku, to je bilo samo nakratko. Sreli su se slučajno i stara strast se rasplamsala. Promenila je sredinu, bila je blizu kuće i dečka i na taj način želela je da krene dalje. Međutim, kako se sumnja, više puta se čula s Pavlom, pa su se dogovorili da se vide u utorak i razjasne situaciju. Tada su se odvezli na Vojni put u blizini Aerodroma Batajnica. Pola sata kasnije pronađeni su mrtvi u automobilu. Istragom se još uvek utvrđuje ko je nabavio bombu - rekao je izvor „Alo!“.

Kako se nezvanično saznaje, Pavle se do ušiju zaljubio u Marinu, ali u skladu sa svojim patrijarhalnim vaspitanjem nije želeo da ostavi ženu i decu. Međutim, nije puštao ni devojku da gradi svoju novu budućnost.

Tuga u kući ubijene

Juče tokom dana u ulici gde je živela Marina vladala je tuga. Ispred ulaza u kuću stajali su njen brat s prijateljima i nisu skrivali suze niti koliko im je teško. Oni nisu imali snage da daju objašnjenje i svoje viđenje tragedije, ali su zamolili da im se kuća ne slika.

- Pisali ste šta ste pisali. Tragedija je u pitanju. Ni sada niti posle ne želimo da pričamo, očekujemo da nas razumete i ispoštujete. Takođe, nema slikanja - kratko su rekli okupljeni muškarci.

Komentari (2)

mish

23.01.2020 07:46

Sta je uopste trazila sa ozenjenim covekom?

Igor

27.01.2020 12:25

@mish - Tako je. Ne opravdavam ovo sto se desilo ali koliko moraš da budeš nemoralan da znaš tu porodicu, čuvaš im decu i umešaš se. To što je on hteo "kombinu" ne znači da je ona morala da pristane... Najviše žalim ovu ženu koja će do kraja života da nosi pečat "one žene čiji se muž ubio sa ljubavnicom u kolima", naravno žao mi je i te dece koja su ostala bez oca. Ovo dvoje......