Rotacija, policija, Saobraćajna policija
Alo!/Nenad Vujanović
Rotacija, policija, Saobraćajna policija

Alo!/Nenad Vujanović

Rotacija, policija, Saobraćajna policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

* Automobil marke „pasat” čačanskih registracija udario u parkirana vozila

* Od dva automobila jedan sleteo u dvorište

* Vozilo se zaustavilo kod bazena u kom je bilo dete

Automobil marke „pasat” čačanskih registracija koji se kretao iz pravca Gornjeg Milanovca ka Beogradu danas oko 10 časova iz za sada nepoznatih razloga udario je u dva parkirana auta kod benzinske pumpe na Rudniku.

"Vozilo se kretalo velikom brzinom, prvo je udario u saobraćajni znak pored puta, pa u dva parkirana vozila. Od siline udarca moja kola su preleta put i završila u dvorištu. Dete mi je tada bilo u bazenu, moglo je nastadati zbog nečije nemarnosti”, rekao je Budimir Vasić za agenciju RINA.

Saobraćaj zatvoren! Pronela se glasina o ZAKUCAVANJU

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 11.08.2019. 23:24 - 12.08.2019. 00:25 Policija apeluje na vozače da koriste alternativni pravac Policija, Foto: Alo!/ Rajko Ristić 23.41 Prema poslednjim informacijama, vozač putničkog vozila preminuo je na licu mesta, a suvozač i motociklista prevezeni su u Klinički cenatar u Kragujevcu i stepen njihovih povreda se utvrđuje.

 

On navodi da su meštani više puta tražili da se nešto uradi po tom pitanju, jer se plaše za svoju i bezbednost svojih najmilijih.

PROČITAJTE JOŠ:

 

"Mi smo peticijom tražili da se postave ležeći policajci, jer na ovom delu puta niko ne poštuje ograničenje brzine, pogotovu noću kada voze nenormalno brzo. Ako se nešto ne učini, neko će stradati”, kaže Vasić.

 U ovoj saobraćajnoj nezgodi nije bilo povređenih.

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa