Lobanja
Alo.rs
Lobanja

Alo.rs

Lobanja , Foto: Alo.rs

* Pas lutalica u zubima doneo ljudsku glavu nepoznatog muškarca

* Lutalica glavu spustio među prolaznike

* Telo nesrećnog čoveka još nije pronađeno

Strava i užas kod Negotina! Lobanja zasad nepoznatog muškarca s ostacima tkiva i kose pronađena je na brdu kod Negotina. Kako saznajemo, pas lutalica je u čeljustima nosio ljudsku glavu, koju je ispustio kada je ugledao slučajnog prolaznika. 

Bizaran prizor šokirao je meštane Negotina 25. avgusta u žbunju na Bukovu, nedaleko od lokalne benzinske pumpe. Sumnja se da je reč o muškarcu starom 38 godina, koji se doselio u Timočku krajinu iz Hrvatske, a čiji je nestanak prijavljen prošlog meseca. Međutim, njegovo telo još nije pronađeno.

Pas iz šume izneo deo tela, strahuje se da je sudbina čoveka bila još gora!

AUTOR: S.I.; D.K. DATUM I VREME: 26.08.2019. 19:22 Lobanja za sada neidentifikovane osobe pronađena je na brdu u okolini Negotina. Uviđaj, Foto: Alo!/ Masanori Jošida Prema izvoru bliskom istrazi lobanju je nosio pas, i ispustio je pri susretu sa čovekom. Telo nesrećnog čoveka nije pronađeno i pretpostavlja se da su ga psi raskomadali i pojeli.

 

- Prolaznik je video da lutalica nešto nosi u čeljustima, a pas je svoj plen ispustio čim je ugledao čoveka. Prolaznik se šokirao kada je video da je to ljudska lobanja. Pošto nije pronađen ostatak tela, pretpostavlja se da su ga grabljivice ili psi lutalice raskomadali i pojeli - navodi izvor blizak istrazi.

Kako saznajemo, lobanja je pronađena bez donje vilice, a na njoj je još bilo tkiva i kose.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Lobanja je odmah odneta na obdukciju da bi se DNK analizom utvrdilo kome pripada i kako je nastupila smrt. Traga se za ostacima delova tela, a moguće je da su razvučeni unaokolo - navodi naš sagovornik.
U Negotinu se dva muškarca vode kao nestala, a treći je nedavno pronađen mrtav. Reč je o Svetislavu Laziću (78), zvanom Tića iz Čubre, koji je nestao je 18. avgusta. On je tada izašao iz kuće i ubrzo mu se izgubio svaki trag, a telo je nađeno sedam dana kasnije u šipražju.

- On je misteriozno nestao, a bio je slabo pokretan. Bio je u pidžami i papučama, a na glavi je imao kačket maslinaste boje. Meštani su pretraživali bunare i polja, čak i uz pomoć drona, ali bez uspeha. Nažalost, njegovo telo nađeno je u nedelju, 25. avgusta, u šipražju - ispričao je naš izvor blizak porodici.

Kao nestali vode se još dva muškarca. Jedan je nestao pre tri nedelje. Star je 38 godina, a poreklom je iz Hrvatske, dok je drugi poslednji put viđen pre nekoliko dana na reci Timok.  

Delovi tela u vinogradu, parku i dvorištu ludnice  

mart 2019 - Ljudska lobanja nađena je u napuštenom vinogradu u selu Kamenica kod Niša. Sumnjalo se da lobanja pripada profesoru u penziji Tomislavu Goluboviću (88) iz Niša, koji je nestao 28. decembra 2018, budući da su nađena dokumenta na njegovo ime. 

mart 2019 - Lobanja i delovi skeleta nađeni su u parku na Petrovaradinu, a analizom je utvrđeno da je reč o ženi LJ. S. (66), koja je 2018. nestala iz jednog staračkog doma. Kostur sa delovima odeće i patikama slučajno je pronašao mladić s psom. 

april 2017 - U krugu Specijalne psihijatrijske bolnice Gornja Toponica kod Niša uočena je lobanja, a DNK analizom utvrđeno je da pripada Branku Božiloviću (39), koji je nakratko bio smešten u toj ustanovi, navodno, zbog alkoholizma.

 

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!