Pas Kaja
Facebook/Printscreen
Pas Kaja

Facebook/Printscreen

Pas Kaja, Foto: Facebook/Udruženje za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS/Printscreen

Kaja, kuja kojoj je 12-godišnji dečak pre nekoliko dana zakucao ekser u glavu nažalost je preminula. I pored velike borbe veterinara za njen život, ona nažalost nije uspela.

Udruženja za zaštitu životinja Novi Sad - SPANS objavilo je na fejsbuk profilu potresan video snimak nesrećne životinje koja leži na krevetu, za koji se nažalost ispostavilo da je Kajin poslednji.

- Danas kada je nastao ovaj snimak, nismo znali da je poslednji - stoji u objavi na društvenim mrežama ovog udruženja.

Podsetimo, Udruženju SPANS javili su se građani u utorak oko 20 časova da su u naselju Satelit primetili psa sa zabijenim ekserom u glavu. Volonteri SPANS-a su odmah odreagovali i tako su pronašli Kaju.

Ispostavilo se da je Kaja otišla do prodavnice s vlasnicom i u međuvremenu nastavila šetnju po kvartu, što joj nije prvi put, i uvek vraćala kući.

Izgleda da ju je upravo tokom te šetnje uhvatio pomenuti dvanaestogodišnjak i naneo joj monstruozne povrede.

Komentari (4)

ChuChu

30.05.2020 23:24

Kakva je ta porodica koja podiže "ljudsko biće" koje u sebi nema ni trunku osećanja i empatije, pa deca bi ako niko drugi trebalo da vole kuce, mace i ostale životinje...kakav li će tek taj mali biti kad odraste ???

XXL

31.05.2020 07:23

Nije Kaja preminula već uginula na žalost. Životinja je uginula u patnji zbog obesti dečaka bez empatije prema živom biću. Neverovatno zakucati keru ekeser u glavu...

gok

31.05.2020 07:53

Stvarno strasno kako je mogao da to uradi jadnoj kuji! GDE JE SAD LAVALIJAATAN ILI ZELENA ŠAPA DA ODGOVORI NA OVAKO PONAŠANJE

Mina

31.05.2020 09:59

Tuga do neba ?u kakvo li ce to cudoviste od deteta odrasti!?Neka ti Karma vrati za svu bol koju si joj naneo,monstrume!!!