Policija
Alo!/Masanori Jošida
Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pretresi kuća i privođenja visokorangiranih pripadnika podzemlja i u ovom trenutku su u toku, a kako saznajemo, među uhapšenima su i Dragan Stojanović, brat vođe novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, kao i Vladan Miketić, visokopozicionirani pripadnik Kekine grupe.

Pročitajte još:

Takođe, kako saznajemo, među onima kojima su stavljene lisice na ruke je i Predrag Krajinović zvani Hajder, koji je već osuđivan za ubistvo i koji je poznatom po trgovini oružjem.

Da podsetimo u velikoj akciji policije usmerenoj na razbijanje kriminalnih klanova u Srbiji juče je uhapšeno više od 150 osoba.

Ministar policije Nebojša Stefanović juče je istakao da će policija ovakve akcije sprovoditi redovno i da država neće stati u progonu svih koji se bave izvršenjem najvećih krivičnih dela. Kako je poseban udar će biti na sve one koji se bave krivičnim delima nasilja, ubistvima, pokušajima ubistava, trgovinom narkotika i drugim najtežim delim.

„Insistiraćemo na stalnoj akciji i nećemo dozvoliti da ovi ljudi budu mirni i da se osećaju lagodno", kazao je Stefanović.

 

 

 

Komentari (2)

deda Genca

12.01.2019 16:09

@slađa - A kolko njih ce da osude? Kao i do sada , nikog.