STAFORD UTRČAO U ŠKOLSKO DVORIŠTE I POVREDIO TROJE ĐAKA! Panika u Nišu: Direktor psa uhvatio kaišem od pantalona, deca u šoku! Roditelji u panici!

Užas!

Škola
Škola, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Troje učenika Osnovne škole “Njegoš” u Nišu, uzrasta od 5. do 8. razreda, povređeno je jutros oko 9.20 časova

* Povredio ih je pas rase staford

* Prema podacima Hitne pomoći koja je zbrinula decu, jedan učenik ima ogrebotinu na leđima, drugi ima hematom na potkolenici, a treća učenica nagnječenje malog prsta

Troje učenika Osnovne škole “Njegoš” u Nišu, uzrasta od 5. do 8. razreda, povređeno je jutros oko 9.20 časova nakon što ih je povredio pas rase staford koji je na velikom odmoru utrčao u školsko dvorište.

ŠOU NA SUĐENJU ČUMETOVOJ BIVŠOJ ŽENI! Svi zanemeli kad je izgovorila ove 4 reči! Otkrila i šok detalje iz braka sa Surčincem

Prema podacima Hitne pomoći koja je zbrinula decu, jedan učenik ima ogrebotinu na leđima, drugi ima hematom na potkolenici, a treća učenica nagnječenje malog prsta.

Deca nisu ujedena, sve povrede su ocenjene kao lake, ali su pretrpela šok.

One su sledeće! Povlače priznanje nezavisnosti Kosova!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 26.09.2019. 08:15 On je kazao da Kosovo u Interpolu, ako bude nekog glasanja, sigurno neće proći Ivica Dačić, Foto: Tanjug Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je u Njujorku da će se broj zemalja koje će povući ili zamrznuti priznanje Kosova povećati do kraja godine, odnosno da će broj onih koje priznaju jednostranu proglašenu nezavisnost Kosova pasti na ispod polovine članica UN.

Teže posledice sprečio je direktor škole Bojan Krstić koji je kaišem od pantalona uhvatio psa.

- Mlađi pas rase staford, star između jedne i dve godine koji je bio bez povoca i kontrole, utrčao je u školsko dvorište u vreme velikog odmora. Jedan od učenika koji je trčao za užinu ima povredu na leđima jer ga je verovatno pas stigao sa leđa. Bilo je mnogo dece u dvorištu, dežurni je odmah uveo decu, ali je pas pas krenuo u školsku zgradu gde sam ga je uhvatio. Prošao je pored dežurnog koji se izlagao opasnosti pokušavajući da ga uhvati rukama, ali pošto pas nije imao povodac nije imao za šta da ga uhvati. Izlaganjem opasnosti kurira i mene sprečili smo veći incident i uhvatili smo ga kaišem od pantalona - priča direktor Krstić.

OKOLNOSTI NERAZJAŠNJENE! Šetala se atarom sela, a onda je zadesila teška nesreća! Selo Miločaj na Ibarskoj pod opsadom!

On kaže da pas nije bio agresivan, ali mu nije mesto u školskom dvorištu.

- Pas nije lajao, nije režao, mahao je repom, ali mu nije mesto tu, u školi. Nije reagovao ni na mamljenje ni na nuđenje hrane, sve smo pokušali da ga primirimo. On nije režao, skakao je da se igra, ali dovoljno da napravi paniku. Jedini način da ga sprečimo bio je da ga uhvatimo kaišem od pantalona. Ja sam skinuo kaiš sa pantalona, napravili smo omču i uhvatili ga. Kurir ga je potom odveo do veterinarske stanice gde je utvrđeno da je pas čipovan pa je pronađen i vlasnik koji je dao izjavu policiji i Komunalnoj policiji - kaže Krstić i dodaje da je o incidentu obaveštena i Školska uprava.

Hitna pomoć
Hitna pomoć, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Krstić ističe da su na ulazu u školu istaknuti znakovi zabrane uvođenja pasa, ali da nesavesni vlasnici to ne poštuju.

- Mi na svakoj kapiji imamo veliki znak da je zabranjeno uvođenje životinja, ali na nesavesne vlasnike, kada pas otinut sa povoca nekontrolisano šeta naseljem, ne možemo da utičemo. Kao škola još jednom šaljemo apel vlasnicima pasa da svoje životinje i ljubimce, posebno one opasne, drže pod kontrolom - kaže Krstić.

NAŠLI JE KAKO VISI NAD LITICOM U NACIONALNOM PARKU "TARA" Telo joj je bilo u potpunosti sasušeno! Ćerka kineskog diplomate u Srbiji umrla je na stravičan način!

U Komunalnoj miliciji grada NIša kažu da je protiv vlasnika psa podneta prekršajna prijava.

- Vlasniku psa je izdat prekršajni nalog na iznos od 6.000 dinara jer je psa bez povoca pustio u školsko dvorište. Podsećamo građane da je unutar dvorišta i u blizini predškolskih i školskih ustanova tokom 24 časa zabranjeno puštanje pasa. Apelujemo na sve vlasnike pasa da iz razloga bezbednosti poštuju propise - kaže načelnik Komunalne milicije Niša Milan Đorđević.

U niškoj policiji kažu da će izveštaj o inicidentu biti prosleđen Osnovnom javnom tužilaštvu.

Đaci lakše povređeni, ali pod stresom

U Hitnoj pomoći kažu da su deca povređena lakše i da su ih po ukazanoj pomoći prevezli do Dečje interne klinike.

Jedan dečak ima ogrebotinu na leđima. Reč je o povredi površinskog sloja kože. Drugo dečak ima hematom na natkolenici a devojčica povredu malog prsta na šaci, verovatno nagnječenjem. Ne radi se o ujedima I scve povrede su lake ali su svi bili pod stresom. Prevezeni su do Dečje interne klinike na dalje preglede, kažu u dežurnoj služni Hitne pomoći u Nišu. Prema poslednjim informacijama, u KC Niš je prevezeno četvoro đaka, ali kod jednog nisu ustanovljene povrede. Deca su puštena na kućno lečenje.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi