Jovana Jakić
Printcreen/Youtube
Jovana Jakić

Printcreen/Youtube

Jovana Jakić, Foto: Printcreen/Youtube

- Na saslušanju nisam bila, već sam se čula sa policijom da dam izjavu o mojim saznanjima za ove aktuelne slučajeve i da se raspitam, odnosno da mi pomognu, kako da se ponašam dalje u trećem slučaju. Svoja saznanja o trećem slučaju nisam želela da prenesem, dok mi ne kažu šta mi je potrebno i kako da se ponašam i šta da prikupim, kako bi cela priča dobila pravni kredibilitet - kaže Jovana, koja je dodala da je u policiji bila oko 7.40 sati.

Kako „Alo!“ saznaje, njen iskaz će za sada ostati tajna, a ono što je rekla, nakon svih dešavanja sa glumicama koje su optužile Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje, iako nije direktno povezano s tim slučajem jeste „otvaranje Pandorine kutije“!

- UKP radi sve ove slučajeve, pa i ovaj koji je otvorila voditeljka Jakić, koja ima posredna saznanja i svedoke čija imena treba da navede. Ona nema direktno priznanje te osobe, ali je i ovo dovoljno za pokretanje istrage. S obzirom na to šta se sve u poslednje vreme izdešavalo, odnosno na javne ličnosti koje su javno optužene od drugih javnih ličnosti za teška dela, možemo slobodno reći da je ovo otvaranje Pandorine kutije i da očekujemo da će tek da isplivaju nova imena i slučajevi - rekao je izvor „Alo!“ blizak ovom slučaju.

Podsetimo, ona je u emisiji „Posle ručka“ rekla da postoje prijave roditelja čija deca su se žalila na čoveka koji ima više od 70 godina i o kom će zbog toga da napravi emisiju i „sruši sve kockice našeg detinjstva“.

Pročitajte još:

 

Komentari (5)

Arpad

22.01.2021 07:53

Drugim recima .. rekli ti da nije lepo koristiti lazi za promociju svoje emisije .. mada je bolje da su razgovarali sa Maricem koji te nagnao da to izjavis ..

mile

22.01.2021 09:09

zena bez ikakvih kvaliteta sto se tice glume takodje i voditeljskog posla,docekala da pljuje

Van Halen

22.01.2021 09:22

Bundevaro, gde si ti bila do sada???? Zasto to nisi ranije pricala, nego mislis da malo i ti napravis reklamu za sebe. Inace kada ovu cujem i vidim digne mi se kosa na glavi.

Sladjan

22.01.2021 09:50

Kakva bre voditeljka,pocela u rijalitiju I sada kao nesto prica,......mora sve raditi za svoju promociju svakog dana sve vise lazi u emisiju,ona treba da zavrsi u zatvoru jer siri paniku.....

Bole

22.01.2021 10:39

Odakle pravo jednoj prosečnoj voditeljki zarad gledanosti emisije da izmišlja i vodi istragu da uništava nečije živote... O Bože gde ovo sve vodi kada se i kvazi voditeljke bave ovim stvarima i gde ste bili sve ove godine da se oglasite...