Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policijski uviđaj

Masanori Josida

Policijski uviđaj, Foto: Masanori Josida

Kako je saopštio MUP, L. M . (25) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, dok je M.Ž. (33) uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pročitajte još:

Pretresom stana i drugih prostorija koje koristi L. M. u Velikoj Moštanici, policija je pronašla automatsku pušku, pištolj, ručnu bombu i 101 komad municije različitog kalibra.

Vikend stvoren za uživanje, ali vreme će se promeniti brže nego što smo očekivali! Spremite se!

AUTOR: Tanjug/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 18.10.2019. 08:54 U Srbiji će jutro biti sveže, ponegde sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana pretežno sunčano i toplo. Foto: Alo!/ Ana Paunković * Jutro sveže, tokom dana pretežno sunčano i toplo * Jutarnja temperatura od 4 do 12 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 27 stepeni * Miholjsko leto potrajaće do 25.

U drugoj akciji, policija je pretresom kuće i drugih prostorija koje koristi M. Ž. u Železniku, na tavanu njegove kuće pronašla više sasušenih stabljika kanabisa i oko 300 grama marihuane.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni su, uz krivične prijave, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video

VUČIĆ ZA ALO RS! Odlazim sa čela stranke!