SRBI OPTUŽENI ZA ŠVERC TONU KOKAINA! Pakleni plan organizovanog narko klana otkrio noćni čuvar! Počelo im je suđenje, a njihova odbrana je BIZARNA!

Rumunsko tužilaštvo podiglo je optužnicu protiv Todeta K. (50) i Nenada C. (43), vozača iz Vranja, zbog sumnje da su učestvovali u švercu tone kokaina koji je u martu pronađen u prevrnutom brodu u delti Dunava u Rumuniji.

Kokain, droga
Kokain, droga, Foto: Profimedia.rs

 

* Srbi prevozili tonu kokaina u kamionu

* Brane se tako što kažu da "nisu znali šta prevoze"

* Kažu da su mislili da voze knjige 

 

Kako prenose rumunski mediji koji su imali uvid u optužnicu, dvojica Srba su na saslušanju ispričala da "nisu znali da u kamionu voze kokain".

SRPSKA POLICIJA LOCIRALA NAJTRAŽENIJEG BEGUNCA! Krije se u jednoj zemlji u Evropi! PREDUZETE SVE MERE! Steže se obruč oko najjačeg mafijaškog klana!

- Rekli su da se međusobno ne poznaju. Na saslušanju su ispričali da su se u Bukureštu sreli sa trećim kolegom, koji im je predložio da porevezu slike i knjige, vredne 250.000 evra do EU - prenose mediji.

Droga Heroin Kokain Zaplena droge heroina kokaina

U optužnici protiv dvojice Srba tužilac je naveo i neverovatne detalje o tome kako su istražitelji uspeli da zaplena tonu čistog kokaina, koji je stigao iz Južne Amerike.

Naime, prema navodima optužnice, policiju su do kokaina dovela dvojica uhapšenih Vranjanaca i to zato što su se posvađali na parkingu u okolini grada Tulče. 

HOROR U VELIKOJ MOŠTANICI! Pronađeno telo muškarca, a ono što je imao na leđima je zaprepastilo policajce!

Tode K. i Nenad C. vozili su dva kombija u kojima je bio kokain. Oni su 21. marta na prakingu jedne firme u Tulči iz tih kombija pretovarili pakete sa kokainom u "opelov" kombi. Prilikom pretovara, njih dvojica su se posvađali, komentarišući da im je rečeno da je tovar težak više od tone, a da im količina koju su pretovarili deluje znatno lakše.

Tu njihovu raspravu je čuo jedan čuvar firme, koji je video da su dvojica muškaraca, pošto su napakovala pakete u kombi, ostavila ključeve na prednjem levom točku i otišla.

Droga
Droga, Foto: MUP

Čuvar je tada uzeo ključ, otvorio kombi i uzeo jedan paket težak kilogram, koji je odneo u policiju. Potom je zaključao kombi i vratio ključ na točak.

Pretovarali robu

Kako se dalje navodi, dvojica optuženih Srba su se kasnije istog dana, 21. marta, vratili na pomenuti parking i odvezla kombi.

- Robu su usput pretovarili u drugi kombi kako bi zavarali trag - navodi se u optužnici.

OVO JE KUĆA STRAVE I UŽASA! "Rastavili smo ih, a sat vremena kasnije deda je sve upucao"! JEZIVI DETALJI MASAKRA U KNJAŽEVCU! (FOTO)

Sutradan, 22. marta, policija je u delti Dunava pronašla prevrnut brod sa 1.041 kilogramom kokaina. Ispostavilo se da je kokain istog sastava kao onaj koji je prethodnog dana čuvar doneo u policiju.

- Tada su uhapšeni Tode K. i Nenad C. Jedna je uhapšen dok je vozio kamion sa prikolicom. Međutim, u prikolici nije nađena droga, već samo toalet papir i hiruške rukavice. Tako je ostalo nejasno gde je ostavio kokain iz "opelovog" kombija. Drugi Srbin je uhapšen u automobilu dok je pokušavao da pređe granicu sa Srbijom. Sa njim u automobilu bila su još trojica Srba - navodi se u optužnici.

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi