Nemačka policija
Profimedia
Nemačka policija

Profimedia

Nemačka policija, Foto: Profimedia

* Srbin Aleksandar Erceg (42) pobegao iz zatvora u Nemačkoj

* Preskočio zid visok oko pet metara

* Srbin je osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda, krađe i teške pljačke

Aleksandar Erceg (42) je u četvrtak uveče pobegao iz zatvora u Bohumu. Policija i tužioci obavestili su javnost da je Erceg preskočio zid visok oko pet metara u okrugu Grume i pobegao u pravcu ulice Kastroper. Tada se čoveku iz Srbije gubi svaki trag.

Pročitajte još:

Za odbeglim zatvorenikom traga veliki broj policajaca, a u akciju su uključeni i psi za otkrivanje i helikopter. Srbin je osuđen zbog nanošenja teških telesnih povreda, krađe i teške pljačke. Erceg treba da služi kaznu do 2021. godine.

Aleksandar Erceg

Privatna arhiva

Aleksandar Erceg, Foto: Privatna arhiva

Njega vlasti opisuju na sledeći način: Visina oko 1,75 metara, vitka figura. Ima smeđe oči i smeđu kosu dužine do ramena. Na obe nadlaktice ima tetovaže.

Gledaoci zanemeli kad je objavljeno ko je uhapšen u Senti! Hitno pokrenuta istraga!

AUTOR: Alo.rs/ D.N./ N.M. DATUM I VREME: 16.08.2019. 09:23 - 16.08.2019. 10:13 Istraga o ovom slučaju je u toku. Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida * Uhapšena Tatjana B. iz Sente * Sumnja se da je nekoliko puta podstrekivala jednog muškarca da ubije njenog supruga * Osumnjičena je potencijalnom ubici ponudila ukupno 1600 evra, od kojih mu jedala 1000 evra Policija je uhapsila Tatjanu B.

Sergej V., osuđen na 14 godina zatvora zbog pokušaja ubistva igrača iz tima Borusije Dortmund, takođe se trenutno nalazi u zatvoru u Bohumu.

Bonus video

Helikopter na Novom Beogradu