DOPUNJENA OPTUŽNICA Ovo su novi dokazi protiv Zorana Marjanovića, a ovako je izvršeno ubistvo!

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je juče novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića, kojom ga tereti da je ubio suprugu Jelenu Krsmanović. Marjanović je ponovo optužen za teško ubistvo, ali je u optužnici ovog puta i svedočenje Zoranove i Jelenine ćerke.

jelena marjanović
Jelena Marjanović , Foto: Dejan Briza

Prema saznanjima, optužnica koja je juče stigla u Viši sud u Beogradu dopunjena je iskazom male Jane, koji je devojčica dala prošle nedelje. Takođe, prikupljeni su novi dokazi koji su potvrdili sumnje tužilaštva i policije da je Marjanović ubio svoju suprugu 2. aprila 2016. godine na nasipu u Crvenki.

Kako stoji u optužnici, Marjanović se sada sa pokojnom suprugom i tada petogodišnjom ćerkom Janom 2. aprila 2016. oko 17 sati dovezao na nasip u Borči, nakon čega je Jelena otišla da trči nasipom, dok je on ostao sa detetom.

SRBIN ČIJEG SU OCA PRETUKLI OTKRIO "Osmorica Brazilaca vređala pa napala moju majku i oca, Srbi snimali tuču, Rusa ni na vidiku"

U optužnici piše da je „iskoristivši Jelenino poverenje, Zoran nju namamio da se spuste u podnožje nasipa na kanalu, dok je dete ostalo na nasipu“.

KONAČNO! Od 1. jula nova pravila pri kupovini kuća i stanova, a zakon će VAS ŠTITITI od OVIH problema

- Kada su se spustili do kanala, Zoran je Jelenu najpre ubo oštrim predmetom i u desni lakat, nakon čega je Jelena počela da beži travnatom površinom. Tada je izgubila patiku i mobilni telefon, kao i gumicu kojom je bila vezana kosa. Marjanović ju je sustigao, strgao joj je gornji deo trenerke, a potom opet zadao više udaraca u glavu, nanevši joj višestruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal. Pre smrti, Jelena je udahnula vodu iz kanala – navodi se dalje u optužnici.

HOROR Ova žena širi HIV po Srbiji, zarazila je STOTINE LJUDI, a ZNA DA IMA SIDU, evo gde se KREĆE

Hoće li optužnica biti potvrđena znaće se u narednim danima. U sledećim koracima, Viši sud optužnicu dostavlja Marjanovićevim advokatima. Potom sledi njihov odgovor i na kraju odlučuje sud.

SVE DO SADA PADA U VODU Ovo što je mala Jana Marjanović rekla o UBISTVU svoje majke Jelene PRODRMAĆE CELU SRBIJU I REGION!

Prethodna optužnica protiv Zorana Marjanovića podignuta je 9. februara ove godine , međutim, nju je Viši sud 20. marta vratio tužilaštvu i naložio da pribavi određene dokaze radi boljeg razjašnjenja stanja stvari, a među njima i da sasluša maloletnu ćerku Marjanovića.

Ova devojčica ispitana je prošle nedelje, a kako je kazala, sve vreme je bila sa ocem na nasipu u trenutku nestanka njene mame.

BEOGRAĐANIN U ISTRAZI OPISAO SEKS-SKANDAL SA DARKOM KOSTIĆEM: Uhvatio me je za penis, pa popio nokaut!

Ukoliko sud potvrdi optužnicu, od jeseni se može očekivati i početak suđenja Zoranu Marjanoviću za teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora.

PROČITAJTE ŠTA SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE.

 • Korisnik: Dabo
  29/06/2018 - 08:34
  I nakon svih uboda I ktvi koja je morals prskati on bez kapi krvi na sebi je isetao I sa cerkom se vratio kuci? Ma vazi.
 • Korisnik: Nebojsa
  28/06/2018 - 19:12
  S ovakvim tupim tuzilastvom ubice i kriminalci ne treba da brinu. Apsolutno nemoguca optuznica na osnovu tragova krvi.
 • Korisnik: NADJA
  28/06/2018 - 16:47
  Čuj dete od 5 godina - svedok i to svedoci u nazad par godina . Dete ne zna šta je juče jelo . Strasno .
 • Korisnik: Zika
  28/06/2018 - 14:29
  Kako te ubice mogu da nose toliki teret na dusi i mislima??? Ostalo je sve suvisno komentarisati.!!
 • Korisnik: moravica
  28/06/2018 - 13:23
  Da li je dete reklo istinu?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs