Jelena Marjanović
Privatna arhiva
jelena marjanović

privatna arhiva

Jelena Marjanović , Foto: Alo

Do današnjeg dana nije utvrđeno ko su ubice, iako je njen suprug Zoran Marjanović (39) optužen je za teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna do 40 godina zatvora, ali optužnica još nije potvrđena!

Pročitajte još:

Kako saznajemo, saučesnici i čistači dokaza sa mesta zločina naći će se u dopunjenoj optužnici, a parapsiholog Robert Kajsler, Srbin sa Floride, otkriva njihove foto-robote.

- Jelenin ubica je imao nekoliko pomagača i čistača tragova sa mesta zločina. Na osnovu određenih dokaza iz istrage i mojih vizija, urađeni su njihovi foto-roboti. Čovek sa šiškama i drugi sa pljosnatom glavom (imena poznata redakciji) bili su na mestu zločina. Muškarac sa širokim nozdrvama angažovan je naknadno za čišćenje tragova sa mesta zločina, kao i muškarac sa bradom. Foto-roboti su urađeni po mojim vizijama u kancelariji šerifa u gradu Largo, u američkoj saveznoj državi Florida, gde trenutno živim i pomažem u rešavanju brojnih zločina - kaže za "Alo!" Robert Kajsler.

Preporučujemo i ovo:

On dodaje da su neki političari pomogli da se ceo slučaj zataška.

- U slučaj su umešani i pojedini političari, koji su pomagali osumnjičenima da se sve zataška, a istraga usmeri u pogrešnom pravcu. Urađeni su i njihovi foto-roboti. Spreman sam da ih uskoro obelodanim! Jelena se neposredno pre smrti obratila jednom moćniku za pomoć, ali od toga nije imala vajde. Umesto očekivane zaštite, bila je ostavljena na cedilu! Po mojoj viziji je urađen i njegov foto-robot - kaže naš sagovornik i podseća da su inspektori od početka istrage tvrdili da osoba koja je brutalno usmrtila Jelenu nije mogla sama da zametne tragove zločina.

Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Podsetimo, telo pevačice nađeno je 3. aprila 2016. u kanalu u naselju Crvenka u Borči. Skoro godinu i po dana kasnije uhapšen je njen suprug Zoran Marjanović zbog sumnje da je počinio zločin. On je u pritvoru proveo 10 meseci, posle čega je pušten da se brani sa slobode.

Optužnica protiv njega je dva puta podizana i dva puta vraćana na dopunu „radi boljeg razjašnjenja stanja stvari“. Slučaj je nedavno preuzeo novi tužilac, ali još nije odlučeno da li će optužnica, posle nove dopune, biti potvrđena, odbačena ili nanovo vraćena na doradu.

 

Komentari (2)

lica ubica

02.04.2019 15:17

Svi lice na njenog muza, manje vise...

nezaboavko

02.04.2019 19:37

Sve se radi da se zataska ubistvo i da se istina sakrije! Ko je kupio plac i napravio im 9 kucu - zna se. Ko je asfaltirao put - zna se. Da se neveruje jedinom objektivnom svedoku - policijskom psu - koji NIJE NASAO TRAG na nasipu, osim TACKE gde je spustila nogu - zna se. Sta bi sa tepisima - ne zna se. Zna se da je mrtva doneta u kanal - ko ima mozga!