Anđela i Miloš
Privatna arhiva
Anđela i Miloš, Foto: Privatna arhiva

Na društvenim mrežama porodica i prijatelji opraštaju se od poginulog mladića.

Pročitajte još:

- Jaooo, anđeli moji - napisala je tetka A.M. (19) pored fotografije nastradale devojke i njenog dečka.

Mislili da ju je ubio vuk, a otac se nadao da je dobro... Onda je pozvao na mobilni i saznao nikad strašniju istinu! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 06.08.2019. 13:36 Meštani su prvo pomislili da je devojčicu Sonju Černigovu (14) ubio vuk, ali su na mestu ubistva pronašli medveđe tragove. Sonja, Foto: Twitter printscreen Devojčica je u napadu medveda u središtu sela Jodva u ruskoj republici Komi zadobila zastrašujuće povrede vrata, lica i glave.

- Mili moj da li se pitaš kako će tetka bez tebe, anđele moj!!! Uvek sam te ja čuvala, a sad ideš da te anđeli čuvaju. Počivaj u miru, tetkina srećo - napisala je ispod druge fotografije.

Nesreća se dogodila u nedelju u Rotenburgu u nemačkoj oblasti Bavarija. Kako su preneli nemački mediji, tragedija se dogodila kada je vozač "forda", u kom su se nalazili poginuli Srbi, udario u znak stop, a potom se odbio i udario u automobil marke "golf", i odbacio ga na "pežo".

Nemački lekare se bore za život teško povređenog dečaka (14), brata nastradale Anđele, koji zasad reaguje samo na glas majke.

MILOŠ OTIŠAO U NEMAČKU DA IZNENADI ANĐELU

Kako se saznaje, Anđela je u julu po završetku srednje škole u Beogradu, otišla u Nemačku gde su već živeli njeni roditelji, kao i mlađi brat.

- Mile je rođen u Nemačkoj, ali je u jednom trenutku u mladosti došao iz Nemačke u Brzu, sve do prošle godine kada se vratio tamo. Anđelina mama je pre možda godinu dana sa sinom otišla za suprugom, a Anđela ove godine u julu. Ujak koji je takođe poginuo u nesreći je pre nekoliko meseci otišao da radi - priča izvor blizak porodici koju je zadesila velika tragedija.

U Beogradu je Anđela živela kod babe, a završila je multimedijalni smer u jednoj školi. Ovog leta otišla je kod roditelja i trebalo je da započne proceduru sređivanja papira, kao i da pronađe posao.

- Njen momak je otišao da je iznenadi, da je vidi. Međutim, poginuli su oboje. Tužno, tragično, ne znam šta bih rekla. Slomljena sam. Čula sam se sa Anđelinom mamom, ona mi je i javila da su poginuli. U šoku je - rekao je izvor blizak porodici.

On je u Nemačku otišao 31. jula da iznenadi Anđelu, jer su se prvobitno dogovorili da ode 7. avgusta. U trenuku nesreće Anđela, njen brat, otac Mile, dečko Miloš i ujak su išli u obilazak grada.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista