ubica srpskog dečaka
Printskrin
ubica srpskog dečaka

Printskrin

ubica srpskog dečaka , Foto: Printskrin

Aljbertiju Krasnićiju, koji je 2004. godine ubio srpskog učenika Medicinske škole u Gračanici, Dimitrija Popovića, sinoć je, prema pisanju medija, presudio rođeni otac.

Navodno je, prenose prištinski mediji, Skender Krasnići, biznismen iz Prištine, pucao u svog sina, a zatim pozvao policiju i rekao: "Dođite, ubio sam svog sina".

Aljbert je, prema pisanju prištinskih medija, pre nedelju dana okončao svoj brak sa bivšom misicom tzv. Kosova Besom Gaši. On je, prema pisanju medija bio umešan i u ranjavanje poznatog albanskog repera u Prištini.

Mediji iz Prištine pominju i da je Aljbert osuđen za ubistvo koje se dogodilo u diskoteci u Gračanici, ali rafal u srpske dečake ispred kioska brze hrane ne pominju.

Podsetimo, Aljbert Krasnići je pre 17 godina iz čista mira pucao na srpske mladiće u Gračanici dok su na kiosku brze hrane kupovali hamburgere. Tada je stradao Dimitrije Popović, koji je pogođen u glavu.

Kako su "Novosti" tada pisale, telo nesrećnog dečaka je ležalo do jutra u lokvi krvi u kiosku. Njegov otac Dragan ga je na nosilima odneo kući.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Pera

28.01.2021 16:59

Ipak sve dođe na svoje mesto, zločini koje je ovaj gad počinio nikad nećemo zaboraviti!