Ognjen Ć.
Facebook Printscreen
Ognjen Ć.

Facebook Printscreen

Ognjen Ć., Foto: Facebook Printscreen

Ognjen Ć. (21) iz Subotice poginuo je noćas u blizini Železničke stanice u Subotici kada se popeo na teretni vagon i od siline strujnog udara zadobio smrtonosne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama telo nastradalog mladića nalazilo se na krovu teretnog vagona kod stanice.

Klinički centar Niš

Google street view

Kako se saznaje, mladić nije bio sam, već u društvu prijatelja. U petak uveče izašli su u provod i bili u klubu u centru grada, koji se nalazi nedaleko od železničke stanice. Navodno je društvo posle druženja u kafiću otišlo do stanice i Ognjen se popeo na vagon. Nažalost, doživeo je strujni udar i preminuo na licu mesta. Na njegovom telu uočene su smrtonosne opekotine.

Više javno tužilaštvo u Subotici izdalo je naredbu da se uradi obdukcija i toksikologija mladićevog tela u Institutu za sudsku medicinu u Novom Sadu.

Pročitajte još:

Nastradali mladić je bivši učenik subotičke Gimnazije "Svetozar Marković" i prema rečima njegovih nekadašnjih profesora i drugara iz razreda bio je divan mladić.

- Pre dve godine je maturirao u našoj školi. Upisao je PMF u Novom Sadu. Dobro dete i učenik. Svi su ga voleli. Vest da je nastradao nas je užasnula. Svi smo u šoku i neverici. Mnogo nam je žao – kažu u školi.

Selo

Alo!/Enis Sadiku

Za studenta iz Subotice mladi imaju samo reči hvale i sa nevericom prihvataju da Ognjena više nema.

- Jako dobro dete. Svi smo u neverici i šoku. Bio je dobar student, studirao je nešto u vezi kompjutera, IT sektor. Odličan kompjuteraš. Uvek je hteo da pomogne i nama starijima. Strašna tragedija – kaže prijatelj porodice.

Tragedija u Beču

Youtube Printscreen

 

Komentari (1)

zvek

29.06.2019 13:53

Jako dobro i divno dete, a penje se po vagonima. Bice da ga nisu dobro poznavali oni koji tvrde da je bio divan i dobar