Novi Pazar
B.A.
Novi Pazar

B.A.

Novi Pazar, Foto: B.A.

Poslednja dva napada počinio je za samo dva dana i to dok je u kućnom pritvoru izdržavao kaznu zbog krađa a devojčice je spopadao u periodu dok je koristio pravo na dvosatnu šetnju van kuće. Kako se osnovano sumnja, on je 29. januara u ulazu jedne zgrade u centru Novog Pazara presreo devojčicu staru deset godina i na silu počeo da je dodiruje. Preplašena devojčica uspela je da se istrgne iz ruku napadača i pobegne a zatim sa roditeljima ode u policiju i prijavi pokušaj silovanja.

PROČITAJ JOŠ:

D.E. je odmah sutradan pokušao da siluje devetogodišnju devojčicu koju je uspeo da navede da uđe u ulaz zgrade "Bor" u ovom gradu a zatim je pokušao da skine njenu jaknu, dok je sve vreme dodirivao po struku i drugim delovima tela. Dete je pobeglo od napasnika i ispričalo majci sve što joj se dogodilo. Policiji je zatim stigla još jedna prijava za pokušaj silovanja.

Devojčica

screenshoot

Devojčica, Foto: screenshoot

- Za samo dva dana dobili smo dve prijave za pokušaj silovanja dve devojčice. Oba napada dogodila su se u ulazima zgrada i u popodnevnim satima, skoro u isto vreme. Opis napadača bio je isti, obe devojčice su rekle da je mršav, da ima bradu i velike uši. Odmah smo znali da je u pitanju jedna osoba - kaže za "Alo!" izvor iz novopazarske policije.

Operativnim radom, osumnjičeni je brzo identifikovan a za manje od dva sata je uhapšen.

PREPORUČUJEMO:

Javnost je o napadu na svoje dete obavestila majka devetogodišnje devojčice koja je na instagramu napisala sve što se dogodilo.

- Dragi moji sugrađani, obaveštavam da je danas oko 14:30, moja ćerka od devet godina namamljena od strane pedofila u ulaz zgrade Bor. Podigao joj je jaknu i stavljao joj je ruke na struk. Govorio joj je da joj uzima meru kako bi postala manekenka - napisala je majka ove devojčice a zatim apelovala na nadležne organe da hitno reaguju i uhapse napadača na njenu ćerku.B.A.

Policajcima pomogao video snimak

Veliku pomoć pri identifikaciji osumnjičenog policija je imala od video snimka sa jedne kamere koja je postavljena u novopazarskoj zgradi "Bor." Na snimku se jasno vidi lice muškarca koji je odgovarao opisu devojčica.

- Osumnjičeni je hapšen ranije više puta zbog različitih krivičnih dela, pre svega zbog prevara, krađa i droge, tako da smo, kada smo videli snimak, odmah znali o kome se radi i brzo smo ga uhapsili - kaže naš izvor i dodaje da je osumnjičenom određen pritvor do 48 sati.