IDENTIFIKOVAN Srbin koji se ubio u Tunisu, a OVO JE ISTINA o njegovoj smrti

Našli su ga mrtvog u sobi u hostelu.

Ambasada Srbije u Tunisu
Ambasada Srbije u Tunisu, Foto: MSP

Turista iz Srbije Slobodan Jovanović, star oko 40 godina, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u letovalištu Sus u Tunisu, a lokalni mediji su preneli da se, navodno, obesio u kupatilu.

Srpski turista pronađen mrtav u Tunisu

Kako saznajemo, Jovanović je pronađen mrtav 7. avgusta, oko 15.30 sati, u Hotelu "Movenpik" u Susu, a lokalni mediji ističu da je pronađen "kako visi u sobi" i da za sada sve pokazuje da je reč o samoubistvu.

DETALJI SMRTI TURISTE U TUNISU Srbin se obesio u hotelskoj sobi, a SAMOUBISTVU SU PRETHODILA NEPRIJATNA DEŠAVANJA

Pripit se posvađao sa ženom

Prema pisanju lokalnih portala, Jovanović se žestoko posvađao sa suprugom pre nego što je pronađen mrtav. - Turista je letovao sa suprugom, a neposredno pre ubistva bio je psihički rastrojen i uznemiren zbog svađe sa ženom. Ona je ljuta napustila hotelsku sobu, dok je on bio pripit - navode tamošnji izvori.

 - Zvanični portparol policije pokrajine Sus u saopštenju za medije je rekao da je Srbin boravio u hotelu sa suprugom, a način na koji je preminuo još nije zvanično potvrđen. Za sada sve ukazuje da je reč o samoubistvu, a nije poznato da li je njegova supruga bila prisutna u trenutku njegove smrti - navodi portal „eremnews.com“ iz Tunisa.

Kako nam je rečeno iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije, smrt Slobodana Jovanovića nastupila je u kupatilu hotelske sobe.
- Menadžer turističke agencije "Sunline" obavestio je Ambasadu Republike Srbije da je državljanin Republike Srbije Slobodan Jovanović preminuo u Hotelu "Movenpik". Smrt je nastupila u kupatilu u hotelskoj sobi. Njegova supruga je to saopštila vodiču grupe, a telo prebačeno u mrtvačnicu. Lokalne vlasti će uzeti izjavu od supruge - saopštilo je juče Ministarstvo spoljnih poslova.

Porodica posvetila pesmu ubijenoj pevačici Jeleni Krsmanović Marjanović

hotel u Tunisu
hotel u Tunisu, Foto: Promo

Nije poznato iz kog grada je porodica Jovanović niti nalaz obdukcije.

"Ušao sam u albansku kafanu i na srpskom poručio kafu, USLEDIO JE MUK, A ONDA..."

Ukoliko se utvrdi da je reč o samoubistvu vešanjem, nažalost, neće biti jedino među Srbima u inostranstvu ovog leta. Samo nekoliko dana pre smrti Slobodana Jovanovića, srpski državljanin Nikola Arnautović (22) pronađen je obešen u svojoj kabini na prekookeanskom kruzeru "Carnivol Fascination" u Porto Riku. Kruzer se nalazio u luci u gradu San Huan, a mladića su navodno pronašle kolege. Arnautović je iz Beograda, a posao na kruzeru je našao preko kompanije iz Zagreba i to mu je bilo prvi put da je na brodu.

UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ Žena monstrum otrovala komšijinog psa, pa gledala kako umire u mukama, ODALA JU JE SAMO JEDNA STVAR NA KOJU NIJE RAČUNALA

- Poslednji put sam ga videla veče pre tragedije, kada je došao u kafić gde se okupljaju zaposleni. Hteo je da razgovara sa menadžerom. O nečemu su pričali nasamo i posle toga je otišao. Ljudi pričaju da je bio pod stresom, da je hteo da ide kući, ali da nije imao novca za kartu. Svi smo u šoku - kaže devojka za medije koja je radila sa Nikolom Arnautovićem. 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 • Korisnik: Цицка
  09/08/2018 - 18:07
  Bracni parovi treba da idu svako za sebe na more i to na potpuno razlicite destinacije, da snimaju gde su jeli, gde su kopovali, gde su se kupali, pili kapucino, a kada se vrate jedan drugom da prikazju filmove . Ovakav nacin letovanja bio bi mnogo zanimljiviji , uzbudljiviji i interesantniji od ovako necega . A kada se vrate neka zakupe u nekom Beogradskom hotelu apartman i neka se tamo lepo provedu . Posle toga slede lekarski pregledi i ako je sve u redu poverenju i ljubavi nigde kraja a a
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi