POLICIJA OTKRILA NOVI TRAG Ovo je dokaz koji otkriva metu ubice u Jabukovcu, ostali samo kolateralna šteta?!

Prašina se ne sleže

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

Dokumenta Dragane Jozeljić, jedne od četiri žrtve masakra u Jabukovcu, nisu nađena u kući njenog ujaka Raje Kazimirovića, koji je takođe ubijen, pa policija istražuje da li je ubica, ili više njih, odneo njen pasoš i druga dokumenta.

Dragana Jozeljić (53) najmlađa je od četiri žrtve masakra u Jabukovcu prošle nedelje, kada su ubijeni i njena majka Ljubinka Oprikić (76), ujak Raja Kazimirović (72) i baba Dragica Kazimirović (93).

- Gde su njena dokumenta, nije poznato jer u kući nisu nađena. Bez pasoša ne bi mogla da se vrati u Nemačku, gde je živela. Da je izgubila taj dokument, sigurno bi prijavila nestanak, ali nije. Upravo zbog toga je misterija šta je sa njenim pasošem i ukoliko su ga ubice odnela sa sobom, zašto im je potreban. Ne mogu da ga koriste, osim ako nekome ne treba da ga predaju i tako potvrde da su odradili “posao”. A to opet ukazuje na to da je likvidacija urađena po nečijem nalogu - kaže izvor upoznat sa istragom.

Pitanje koje muči istražitelje je zašto su nestala samo lična dokumenta Dragane Jozeljić, a ne i drugih žrtva pokolja.

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

- To može da znači kako je prava meta bila Dragana, a da su ostali kolateralna šteta. A to je sasvim novi pravac istrage. Jer do sada se mahom mislilo da su žene ubijene zbog Raje, njegovog novca ili iz osvete zbog sukoba sa nekim od meštana. Ako je egzekutorima cilj bio da eliminišu Draganu, mora detaljno da se ispita njen život u Nemačkoj, ali i odnosi sa ljudima u Srbiji, gde je dolazila povremeno - kaže naš izvor. Telo Dragane Jozeljić nađeno je ispod trema, pored leša babe Dragice. Njih dve su ubijene istim oružjem. Draganina majka ubijena je kraj stepeništa, a ujak na traktoru i njih dvoje su upucani mecima iz drugog pištolja.

Raja Kazimirović i njegova majka Dragica sahranjeni su juče na seoskom groblju u Jabukovcu. Ubijene Ljubinka Oprikić i Dragana Jozeljić biće sahranjene u nemačkom gradu Kelnu, gde su živele, a po njihova tela došla je Draganina ćerka Sandra. Ona nije želela da komentariše masakr u Jabukovcu.

ŠOKANTNO SAZNANJE! Iza otmice Srpkinje u Italiji krije se FILMSKA PREVARA - RIP DIL! Nemac bio žrtveno jagnje, svi su imali ULOGE!

- Molim vas, imajte razumevanja za moju tugu - rekla je Sandra, koju je, kako je već pisano, po dolasku iz Nemačke saslušala naša policija, ali u njenoj izjavi nije bilo nijednog detalja koji može pomoći u istrazi.

Na poslednjem ispraćaju Kazimirovića bilo je pedesetak meštana, ali i nekoliko patrola policije koje su obezbeđivale sahranu. Raja i njegova majka Dragica sahranjene su uz pleh muziku, koja je svirala “Tiho noći” i druge pogrebne pesme. Opelo je održano u kapeli Svetih Arhangela Mihaila i Gavrila. Meštani koji su došli na sahranu nisu želeli puno da komentarišu ubistvo, kako kažu, iz pijeteta prema žrtvama.

Aahrana, Jabukovac
Aahrana, Jabukovac, Foto: Alo

- Raja je bio vredan i imućan čovek. Mislimo da je zato i ubijen - kaže jedan od meštana.

Lica ubijenih žena prekrio krpama

Posle zločina egzekutor ili egzekutori krpama su ubijenim ženama prekrili lica.

LJILJANI IZVADILI MATERICU I JAJNIKE Posle operacije imala bolove, rendgen otkrio ŽICU OD 8 centimetara! Lekarima bi sve oprostila da se nije desilo OVO

Veruje se da su ubijeni pre osam, a možda i devet dana, a tela je prošlog petka našao prijatelj iz susednog sela Vratna. Svi materijalni dokazi nađeni u kući i dvorištu veštače se ne bi li se na njima našao biološki trag makar jednog od egzekutora. Zasad, međutim, nema saznanja o tome da li ima pomaka u tom smeru.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi