Predrag Đurđev (levo) i Mirko Butulija (u sredini)
Promo
Predrag Đurđev (levo) i Mirko Butulija (u sredini)

Promo

Predrag Đurđev (levo) i Mirko Butulija (u sredini), Foto: Promo

Prema saznanjima, Đurđev je u Butuliju ispalio nekoliko hitaca u glavu i grudi, a potom seo u njegovu fotelju i izvršio samoubistvo.

Predrag Đurđev (43) iz sada nepoznatih razloga danas oko 14.40 ubio je predsednika AMSS-a Mirka Butuliju u prostorijama ove firme.

On je prebačen u Urgentni centar sa teškim povredama, gde je ubrzo preminuo. U kancelariji se nalazila i jedna ženska osoba, koja je od straha iskočila kroz prozor, ona je povređena.

Pročitajte još:

Mirka Butulija i Predrag Đurđev

Tanjug

Mirka Butulija i Predrag Đurđev, Foto: Tanjug

Predrag Đurđev bio je diplomirani mašinski inženjer. Rođen je u Beogradu 1976. godine. U toku karijere, radio je kao inženjer projektant u vezi sa realizacijom projekta iz oblasti gasifikacije naselja i industrijskih objekata, pored ovoga takođe se bavio i projektima iz oblasti niskogradnje koji se odnose na implementaciju i širenje komunalne infrastrukturne mreže Sremskog regiona, kao i na projektima elektrifikacije naselja i mnogim drugim.

Tokom 2014. godine sa pozicijama pomoćnika direktora JKP "Parking servis", dolazi na mesto Generalnog sekretara Auto-moto Saveza Srbije, gde je radio na jačanju servisibilnosti na polju bezbednosti u saobraćaju, ali i razvoju međuregionalne saradnje, podizanje ekonomskih, turističkih i drugih kapaciteta.