Policija rotacija uviđaj
Alo!/Marko Metlaš
Policija rotacija uviđaj

Alo!/Marko Metlaš

Policija rotacija uviđaj, Foto: Alo!/Marko Metlaš

* U selu Torak kod Žitišta noć se dogodila porodična tragedija

* Muž zadavio nevenčanu suprugu

* U trenutku zločina bio u pijanom stanju 

Državni sekretar Ministarstva unutrašnjih poslova i predsednik Radne grupe za sprečavanje nasilja u porodici Biljana Popović Ivković potvrdila je Tanjugu da se noćas u mestu Torak kod Žitašta dogodilo porodično ubistvo tako što je, kako se sumnja, muž u dvorištu kuće zadavio nevenčanu suprugu.

Violeta (35), majka sedmoro dece, ubijena na najužasniji način!

AUTOR: Pink/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 10:03 - 29.08.2019. 11:01 Nije bilo prijava za nasilje u porodici. Policija, Foto: Alo!/Marko Metlaš U selu Torak kod Žitišta uhapšen je Safet S. (53) zbog sumnje da je u dvorištu porodične kuće zadavio suprugu Violetu N. (35).

 

"Prvi rezultati istrage pokazuju da je u tom trenutku bio pod dejstvom alkohola, a policiji do sada nije bilo prijavljeno bilo kakvo nasilje u ovoj porodici", rekla je Popović Ivković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je istakla da je policija brzom reakcijom uhapsila S. S. zbog sumnje da je ubio tridesetpetogodišnju nevenčanu suprugu i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će biti prveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Nesrećna žena je prema nezvaničnim informacijama imala sedmoro dece iz prvog braka. Deca žive u Idvoru kod njenog prvog muža.

Nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici. Istraga je u toku, a prema nezvaničnim informacijama najverovatniji motiv je ljubomora.

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu