Aleksandar Majstorović
facebook.com
Aleksandar Majstorović

facebook.com

Aleksandar Majstorović, Foto: facebook.com

Aleksandar Majstorović (22) iz Banatske Topole kod Kikinde poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći kada je upravljajući automobilom „reno klio“ sleteo s puta i ispao iz vozila.

Tragedija se desila u noći između srede i četvrtka, malo posle ponoći, i to nakon što je Aleksandar proslavio svoj rođendan.

Brat neutešan

- Moj brat od tetke je s rođendanskog slavlja otišao u smrt - teškom mukom izgovorio je Branko Kuzmanov iz Bašaida, a zatim smogao snage da ispriča kako se nesreća dogodila.

- Aleksandar je s društvom slavio 22. rođendan. Kada se žurka završila, a društvo se razišlo, on je seo u automobil i zaputio se u susedni Bašaid. Niko od ukućana nije ni video kada je otišao. Da li je krenuo kod devojke ili je zbog nečeg drugog seo za volan, ne zna se - priča potreseni brat nastradalog mladića i nastavlja: 

 

- Vozio je veoma brzo i nakon jedne oštre krivine je izgubio kontrolu i sleteo s puta.

Taksista ga našao

Kako se saznaje, Aleksandrovo telo našao je jedan taksista, koji je slučajno prolazio tim putem.

- On je ispao iz kola, ležao je malo dalje od njih. Taksista je pozvao policiju. Oko pet sati ujutro policajci su došli na vrata Majstorovića i saopštili im strašnu vest. Svima nam je vrlo teško. Pred Aleksandrom je tek bio život. Bio je mladolik za svoje godine, umiljat, u društvu omiljen. Radio je kod komšije u jednom poljoprivrednom gazdinstvu. Nema utehe za majku Snežanu, oca Zorana i starijeg brata Miloša - ispričao je Branko, dodajući da će se sahrana obaviti danas. U kući Majstorovića juče je vladala neopisiva tuga, a iz nje je dopirao lelek neutešne majke.

- Ona je van sebe, kao i ostala rodbina i prijatelji. Nema utehe za njih - priča rođak. Kako se saznaje, nastradali Aleksandar nije imao vozačku dozvolu B kategorije.