Šabac
Alo!
Šabac

Alo!

Šabac, Foto: Alo!

* Mladić iz Šapca ubio rođenog brata

* Telo natovario na kolica i iskopao raku

* Policija ga zatekla tokom gnusnog čina

Monstuozni zločin u Šapcu otkriven je noćas u 3.30 sati, kada je patrola policije u Ulici oslobođenja primetila mladića B. G. kako gura ručna kolica, što im je bilo više nego čudno.

Pročitajte još:

Zaustavili su ga i na kolicima našli telo njegovog četiri godine starijeg brata. Telo je, kako saznajemo, bilo umotano, a osumnjičeni je, kako se sumnja, krenuo ka obližnjoj šumici nedaleko od svog doma, gde je nameravao da zakopa telo.

Navodno je B.G. već bio iskopao rupu. Istraga će pokazati na koji je način usmrtio starijeg brata, gde i motiv ovog nesvakidašnjeg zločina, da li je brateubistvo posledica narušenih porodišnih odnosa, kao i da li je i ranije između njih dvojice bilo nesuglasica.

Sumnja se da je on u porodičnoj kući u Šapcu zadao više udaraca u glavu svom dvadesetčetvorogodišnjem bratu, koji je od zadobijenih povreda preminuo. B G. je osumnjičen za ubistvo, njemu će biti određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Evo šta je patrijarh Pavle uradio kad je saznao da je Sloba MRTAV?! Isplivala najstrože čuvana tajna?!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 20.08.2019. 10:46 - 20.08.2019. 10:54 Na današnji dan, 1941. godine, rođen je Slobodan Milošević nekadašnji predsednik Srbije i Jugoslavije.

Ubistvo se, inače dogodilo u porodici uglednog šabačkog profesora i slikara P. G. koji je u kući živeo sa tri sina.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom