Aleksandar Knežević Knele
Facebook printscreen
Aleksandar Knežević Knele

Facebook printscreen

Aleksandar Knežević Knele, Foto: Facebook printscreen

Međutim, čovek koji je važio za najvećeg srpskog plejboja tvrdi da je on naučio Kneleta, odnosno da je on "nedužni" krivac za nastajanje ove mode.

Viktor Tufegdžić Vićenco gostovanjem u emisiji "Ćirilica" na Hepi televiziji svojevremeno, ispričao je kako je nastala ova "čudna" moda.

- Sedeli smo u kafiću i moj prijatelj šaner mi je doneo dva kaiša "Nanibon" i dva para farmerki marke Dizel. Ti kaiševi su u to vreme bili umetničko delo. U tom momentu dolazi Knele sa drugarom i vide to. Počeli su da me mole "i daj nam i daj nam". Mi smo bili takvo društvo da nije bilo naše-vaše te sam im odmah dao. - kaže Vićenco.

Knele i drugar nisu izdržali, te su odmah otišli iza šanka i presvukli se.

Viktor Tufegdžić Vićenco

Printscreen

Viktor Tufegdžić Vićenco , Foto: Printscreen

- Obuku se oni i stave trenerke preko kaiševa. Ali nisu zadovoljni jer se ni kaiš ni pantalone ne vide. Onda dođu na ideju i upašu trenerke u pantalone i uvežu kaiš preko. Kad sam ih video, ja sam umro od smeha. Čak sam se i pobunio, rekao sam da to nema nigde - tvrdi Tufegdžić i kaže da ih je posle odveo kod frizera.

- Rekao sam da im napravi one munje. Meni je to bilo skroz bezveze, ali oni su to voleli i bili oduševljeni. - kaže Vićenco.

Komentari (1)

bj

10.05.2019 17:40

Ma ti si sve... Kako neki grade ime na pokojnim ikonama ulice....