NAJVEĆI OBRT U ISTRAZI OD SAMOG POČETKA! Otkriveno zašto je Jelena zvala muža "Zlatan Mekin"! Saznala se prava istina o Zoranu Marjanoviću!

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića.

Jelena Marjanović brutalno ubijena
Jelena Marjanović brutalno ubijena , Foto: Emisija

Pevačica Jelena Marjanović zvala je svog supruga Zorana - Moj Zlatni i Zlatane Moj... On je nju oslovljavao sa Medo i Medo Meki... Tako je Jelena napravila kovanicu i svog muža memorisala u svom telefonu kao Zlatan Mekin!

 

Izvor blizak ovoj porodici razjasnio je šta znači nadimak kojim je Jelena oslovljavala Zorana, a koji se pominje i u najnovijoj, trećoj optužnici protiv Zorana Marjanovića, optuženog za brutalno ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Borči.

 

- Skoro nikad se Jelena i Zoran međusobno nisu oslovljavali imenima već su tepali jedan drugom. Zato će se teško i dokazati motiv zločina. Kad hoćete od nekog da odete, kako insinuira tužilac, ne memorišete ga pod nadimkom kojim mu tepate - objašnjava izvor.

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Slično razmišljaju i advokati Zorana Marjanovića. Ipak, prema rečima njegovog branioca Stefana Jokića, to je samo jedna sitnica u moru mnogo većih i jačih dokaza da njegov klijent nije počinio zločin.

VELIKI POŽAR U SRBIJI! Gorela bivša Zadruga, vatra koja se širila munjevitom brzinom lokalizovana! Sve vatrogasne ekipe na terenu!

- Čekamo odgovor na žalbe. Sve tvrdnje tužilaštva smo argumentovano i sa dokazima pobili. Verujemo da će to Apelacioni sud uzeti u obzir prilikom donošenja odluke. Nema dokaza da je Zoran ubio Jelenu, to decidno tvrdimo. Nema dokaza, jer on to i nije uradio - navodi Jokić.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi