Devojčica iz Niša
Facebook Printscreen
Devojčica iz Niša

Facebook Printscreen

Devojčica iz Niša, Foto: Facebook Printscreen

* Čovek koji je odveo u stan je alkoholičar

* Saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala 

* Srećom, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro

Ekspresnom akcijom policajaca trinaestogodišnja Anđela J. je pronađena pošto se cela niška javnost "podigla na noge". Ona je nestala 28. juna oko 13 sati u centru grada.

Prema nezvaničnim saznajima, ovaj slučaj njenog nestanka nimalo nije bio bezazlen jer je sa nepoznatim starijim muškarcem bila u stanu koji se nalazi nedaleko od Direkcije za izgradnju grada u Ulici 7. juli. U tom stanu su navodno bili još neki mlađi momci.

Pročitajte još:

 

- Nad devojčicom nije učinjeno nikakvo krivično delo. Ona je na prevaru odvedena u taj stan, a šta se tamo događalo, to će ispričati policajcima. Čovek koji je odveo u taj stan je neki alkoholičar, a saznaće se i što se nije javila majci i što je tragom nestala. U svakom slučaju, devojčica nije pretrpela nasilje i sada je dobro. Policajci su "prevrnuli nebo i zemlju" od ispitivanjua njenih drugarica, poznanika i sada je sve u redu, hvala Bogu - rekao je jedan od ljudi koji je upoznat sa ovim slučajem.

Ranije je njen ujak Žarko rekao da je pre dva dana otišla da razmeni knjige koje su joj potrebne za osnovnu školu u centru Niša, da je bila sama i da joj se tu gubi svaki trag.

Stan u koji je odvedena nalazi se na stotinak metara od mesta gde je nestala.

Bonus video

Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!