Velja Nevolja
Alo!/Marko Metlaš
Velja Nevolja

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

Tokom pretresa raznih ugostiteljskih objekata i štekova za koje se sumnja da ih je koristila ekipa Veljka Belivuka (36), zvanog Velja Nevolja, pronađeni su ljudski ostaci za koje se veruje da pripadaju nestalom Jovi Kecmanu (51), kao i jednom navijaču iz Beograda koji je došao u direktan sukob sa Belivukom. Osim toga, kako saznaje „Alo!“, istragom su pronađeni i snimci koji ukazuju na nove jezive zločine ove ekipe.

Od početka nedelje izvršeni su pretresi splava „Fristajler“ i restorana „Kasina“ u Beogradu i to se, kako otkriva izvor „Alo!“, pokazalo kao pravi potez. Naime, pronađene su SIM kartice i mobilni telefoni, a uzeti su i hard-diskovi sa snimcima video-nadzora.

Tužiocima pojačano obezbeđenje

Specijalnom tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću i tužiocu Saši Ivaniću je posle hapšenja kriminalne grupe koju je predvodio Veljko Belivuk duplirano policijsko obezbeđenje. Pojačanje obezbeđenja izvršeno je na osnovu bezbednosne provere koju su izvršile službe BIA i MUP Srbije.

- Na pojedinim karticama i mobilnim telefonima pronađeni su monstruozni snimci, koji pokazuju koliko su osumnjičeni bili svirepi, ali i kako su završile osobe koje se vode kao nestale. Pored toga postoje i određeni snimci na kojima se vidi ko se družio s tom ekipom i ko ih je posećivao. Ujedno, u jednom od objekata su pronađeni delovi tela, kako se sumnja, jednog nestalog navijača. Zbog toga je od članova njegove porodice uzet DNK, kako bi se analizom utvrdilo da li se poklapa s pronađenim tragovima. U slučaju poklapanja, to znači da se zaista radi o ostacima tog navijača. S tačnom lokacijom na kojoj su pronađeni tragovi u ovom trenutku se ne sme izaći u javnost, ali kada se za to sazna, ljudi će biti zgroženi - otkriva naš izvor.

Takođe, istragom se došlo i do delova tela za koje se sumnja da pripadaju fitnes instruktoru Jovi Kecmanu iz Malog Mokrog Luga, koji je nestao 24. septembra 2020. sa 16.000 evra. Zanimljivo je da je Kecman svojevremeno bio trener manekenke Dejane Živković, bivše nevenčane supruge Jovana Vukotića, navodnog vođe škaljarskog klana.

- Upravo to poznanstvo bilo je, kako se sumnja, razlog njegovog nestanka, ali to tek treba da se potvrdi. Isto kao i u slučaju navijača, od Kecmanovog oca uzet je DNK i sada se čekaju rezultati analize - rekao je naš izvor.

Da policija odlično radi svoj posao i uspešno sklapa delove ovog monstruoznog mozaika potvrđuje i to što se, od kada je ta Belivukova grupa uhapšena, s njima radi bukvalno i dan i noć.

- Stručnjaci ih ispituju, detaljno analiziraju i ukrštaju njihove izjave, ne bi li se utvrdilo da li je ono što pričaju istina. Svaka informacija koja se učini iole korisnom odmah se proverava, zbog čega se istraga stalno proširuje. Akcija je u punom zamahu, svi odlično rade svoj posao, a u prilog tome govori i pronađeni materijal. Da ne bune zabune, veštači se iz više razloga, između ostalog i kako bi se utvrdila tačna lokacija na kojoj je svaki snimak nastao, ko je snimao i ko je vadio SIM kartice - rekao je naš izvor.

Pročitajte još:

Komentari (1)

beba

28.02.2021 09:06

Pobogu, ne prikazujte nam te odvratne snimke .Dosta nam je.