Tiršova Dečja bolnica
Alo!/Masanori Jošida
Tiršova Dečja bolnica

Alo!/Masanori Jošida

Tiršova Dečja bolnica, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Lekar je ostavio ženu i dvoje dece. Bio je i vlasnik poznatog restorana „Rubin“ na Košutnjaku, koji je nasledio od oca.

Kako saznajemo, inspektori su obavili razgovor sa suprugom lekara i sa njegovom decom kako bi utvrdili zbog čega je digao ruku na sebe.

- Sumnja se da je doktor odlučio da sebi oduzme život zbog zdravstvenih problema. Čitav život pomagao je bolesnoj deci, ali je pre izvesnog vremena imao šlog i posle toga je pao u depresiju. Povukao se sa posla i to ga je izjedalo - kaže naš sagovornik blizak porodici i dodaje da je dr Vukadinović bio izuzetno posvećen svom poslu.

Tiršova Dečja bolnica

Alo!/Ana Paunković

Tiršova Dečja bolnica, Foto: Alo!/Ana Paunković

- Objavio je i dve knjige „Endoskopsko lečenje vezikoureteralnog refluksa“ i „Augmentacije i supstitucije mokraćne bešike u dečjoj urologiji“. Osim što je radio na Medicinskom fakultetu u Beogradu i u bolnici, od oca je preuzeo elitni restoran, ali njegova ljubav bila je medicina i pomoć drugima - navodi naš sagovornik.

Doktor Vukadinović bio je i vanredni profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, na katedri hirurgije. Rođen je 1960. godine i celokupno školovanje završio je u Beogradu. Na Univerzitetskoj dečjoj klinici zaposlen je od 1988. godine. Specijalista dečje hirurgije je od 1994, a supspecijalista dečje urologije od 2002. godine. Zvanje doktora medicinskih nauka stekao je još 1998. godine.