NAKON VIZITE OGLASIO SE DEIN DOKTOR Otkrio kako se voditeljka oseća i šta je u ovom trenutku najvažnije za njen oporavak!

Prof. dr Marko Bumbaširević podelio je najnovije informacije o stanju Dee Đurđević, koja je u četvrtak teško povređena u saobraćajnoj nesreći.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Voditeljka Televizije Pink Dea Đurđević teško je povređena u četvrtak u strašnoj nesreći koja se dogodila kod KBC Dragiša Mišović na Dedinju. Ona je tom prilikom zadovila teške povrede ekstremiteta i hitno je operisana od strane vrhunskih stručnjaka koji su uspeli da joj spasu teško povređenu ruku.

Na čelu tima bio je jedan od najvećih srpskih eksperata u oblasti medicine, prof. dr Marko Bumbaširević, a kako je rekao za Pink.rs, trenutno Deino stanje je odlično i njegova pacijentkinja se dobro oseća.

- Upravo ste me zatekli u povratku iz vizite. Upravo sam je pregledao i previo. Dea se oseća odlično, i psihički i fizički, a što je najvažnije, lokalni nalazi su odlični - otkriva dr Bumbaširević.

Ističe da je za Dein oporavak najvažnije vreme, ali da su prognoze odlične i da bojazni nema.

Kako je ranije istakao, reč je o teškoj povredi, budući da su svi elementi ruke bili iščupani: i kost i sve mekotkivne strukture. Upravo iz tog razloga, oporavak će biti dugotrajan.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

- Ruka je bila pala, ali smo uspeli da je prišijemo što, mogu da kažem, spada u domen nemogućeg. Od nemogućeg smo, praktično, pravili moguće - rekao je Bumbaširević.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: stb
  10/02/2019 - 03:28
  kada će moj komentar?
 • Korisnik: srb
  10/02/2019 - 03:27
  dosta,ali ljudi umiru od gripa,a vode ih samo kao BROJ ,dosta o nj!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi