Mladen Mijatović
Printscreen/Pink
Mladen Mijatović

Printscreen/Pink

Mladen Mijatović, Foto: Printscreen/Pink

Policija i dalje traga za Ninoslavom Jovanovićem koji je u bekstvu. Majka mu je rodom iz sela Pasjala, a Ninoslav je letos bio tamo. Iako je prvobitno javljeno da Ninoslav Jovanović uhapšen, on je uspeo da umakne policiji, ali oni znaju tačno gde se on nalazi i drže ga u tom krugu.

Prvobitna informacija bila je da je mala Monika nađena u grobnici, ali ta informacija ispostavila se da nije tačna. Ninoslav Jovanović je držao zatočenu Moniku u vikendici, a tu informaciju je potvrdio i novinar Mladen Mijatović koji se nalazi na mestu na kom je pronađena devojčica.

- Monika i Malčanski berberin celog dana su bili u bekstvu. Otmičar je devojčicu terao da pešači, oni su prešli mnogo kilometara. Procena je da je devojčica pešačila četiri sata bez prestanka. Ona se trenutno nalazi u bolnici i posvedočila je da je Ninoslav Jovanović kod sebe ima nož - rekao je Mladen Mijatović.

Policija je danas locirala Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao Malčanski berberin u trenutku kada je uključio svoj mobilni telefon koji je svih proteklih dana bio isključen. Jovanović je, prema saznanjima, krenuo sa otetom devojčicom ka Nišu iz okoline Knjaževca, a onda je, shvativši da ga je policija locirala u okolini sela Pasjača, pustio nesrećnu Moniku Karimanović koju je 10 dana držao kao taoca.

Komentari (2)

Profesionalac

29.12.2019 22:16

Ovaj Mladen kada izvestava ponasa se kao stari traktor gdesu mu dizne na izdasaju,zaleti se odjednom uspori pa ponovo zalet i tako redom.

Ter

30.12.2019 06:29

Uvesti smrtnu kaznuu