garaža parking
Alo.rs/V.Đ.
garaža parking

Alo.rs/V.Đ.

garaža parking , Foto: Alo.rs/V.Đ.

Rešenje o zadržavanju donela je zvezdarska policija na osnovu odobrenja zamenika dežurnog tužioca Višeg javnog tužilaštva.

- Oko 16.15 časova, pošto je kao radnik obezbeđenja tržnog centra pozvao oštećenu da sa njim ode do toaleta, koji se nalazi na drugom nivou, gde je prilikom ulaska devojčice u toalet, otkopčao šlic na pantalonama i kada mu je ona rekla da to ne radi, on ju je poljubio u obraz i prilikom njenog izlaska udario je otvorenom šakom po stražnjici, rekavši joj "ovo neka ostane naša tajna" - saznaje se iz obaveštenih izvora.

Policijski službenici obavili su razgovor sa oštećenom kao i svedocima. Uz krivičnu prijavu biće dostavljeni snimci sa sigurnosnih kamera

Podsećamo, jezivo uznemiravanje devojčice koje se sinoć dogodilo u ovom tržnom centru rezultiralo je momentalnim hapšenjem osumnjičenog.

Kako saznajemo, devojčica se tresla nakon ovog čina, a policija je ubrzo blokirala ceo tržni centar.

Manijaka su hteli da linčuju besni roditelji, pa su ga pripadnici MUP sproveli liftom do garaže.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Pera Detlic

13.04.2021 16:08

Sta jos treba da se desi pa da ova drzava i njene institucije pocnu da rade.Truju nas,otimaju bebe,siluju nam i napadaju decu,usvajaju se zakoni o istopolnim brakovima.Alo bre ima li kraja ovom propadanju.