Ubistvo, Niš, policija
D.I.
Ubistvo, Niš, policija

D.I.

Ubistvo, Niš, policija, Foto: D.I.

"Ko te ubi sine", zavapio je otac Nišlije Miloša R. kada je posle jednog sata od zločina stigao na mesto ubistva u Sterijinoj uliici.

Uprkos pokušajima policajaca i forenzičara da ga zaustave, otac se probio do mrtvog sina.

Upucali Miloša (25)! Niš pod opsadom! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/D.I/D.S. DATUM I VREME: 20.11.2019. 18:07 - 20.11.2019. 19:07 Na njega je za sada nepoznati napadač ispalio veći broj metaka iz vatrenog oružja Ubistvo, Niš, policija, Foto: D.I. Miloš R. star 25 godina ubijen je u Sterijinoj ulici u Nišu. Na njega je za sada nepoznati napadač ispalio veći broj metaka iz vatrenog oružja.

Ubica iz sačekuše očito je pratio Miloša koji je svratio do kuće. Motor je ostao uključen sa upaljenim farovima kada je ušao u kuću gde mu je bila supruga s detetom.

Ubistvo, Niš, policija

D.I.

Ubistvo, Niš, policija, Foto: D.I.

Nakon minut - dva je izašao i čim je kročio ispred kuće, ubica je pritrčao i ispalio šest hitaca.

Miloš je pokušao da pobegne prema garaži, ali mu je ubica sasuo dva smrtonosna hica i oborio ga. Ostao je na mestu mrtav.

Pročitajte još:

Kada je supruga čula pucnje i istrčala vrišteći, ubica je zamakao iza ugla gde ga je očito čekao saučesnik i brzo su nestali.

Policija je na osnovu operativnih saznanja odmah krenula u potragu verujući da je reč o obračunu u niškom podzemlju, jer je Miloš od ranije poznat lokalnoj policiji.

Istraga je u toku.

BONUS VIDEO: Boba Živojinović dužan Palmi

 

 

Komentari (1)

roditelj

21.11.2019 08:02

NAZALOST DECA NE ZNAJU KOLIKO IH JE TESKO ODGAJITI, KOLIKO IH RODITELJI VOLE I KOLIKO PATE KAD IH IZGUBE. ZAO MI JE OVOG OCA I VERUJEM DA JE MOGAO SPRECIO BI SINA DA SE NE BAVI DROGOM!SAUCESCE!