zločin
FacebookPrintscreen
zločin

FacebookPrintscreen

zločin, Foto: FacebookPrintscreen

Miloš Ilić (20) iz Leskovca, osumnjičen da je sekirom ubio oca Predraga (45), maćehu Danijelu (43), polusestru Saru (12) i trudnu sestru Anu (18), uhapšen je nekoliko sati posle zločina na drugom kraju grada, gde je pobegao posle masakra

Miloš Ilić je zločin počinio u nervnom rastrojstvu, a smrt je izbegao jedino njegov rođeni brat (15), koji u trenutku zločina nije bio kod kuće.

- Miloš se u noći između subote i nedelje posvađao sa ukućanima. Svađa je krenula kada je od oca Predraga tražio novac za cigarete, a hteo je i negde da izađe u provod. Predrag nije hteo da mu da i počela je svađa, u koju se umešala Danijela. Miloš je tada počeo i sa njom da se raspravlja. Pobesneo je!

Međutim, strasti su se nekako stišale i porodica je legla da spava, kaže izvor iz istrage i dodaje:

- Kada su svi zaspali, Miloš je uzeo sekiru i njome prvo iskasapio maćehu u krevetu. Tada su se probudili Sara, Ana i Predrag, ali Miloš je nasrnuo i na njih. Ubio je sestre i na kraju oca. Predrag se branio, ali nije uspeo da savlada sina. Gledao je kako mu ubija ćerke i nerođeno unuče, nije mogao da im pomogne jer je Miloš bio kao razjarena zver, kao da je dobio neku nadljudsku snagu.

Ubica je, kako saznajemo, posle krvavog pira presvukao odeću i mirno izašao iz kuće, ostavivši otvorena vrata i kapiju.

Tagovi