Eksplozija u Vojvode Stepe
Čitalac "Alo-a!"
Eksplozija u Vojvode Stepe

Čitalac "Alo-a!"

Eksplozija u Vojvode Stepe, Foto: Čitalac Alo

Mićića, koji je u trenutku napada išao na posao u svoju staklorezačku radnju u Kumodražu, silina detonacije izbacila ga je iz automobila zbog čega je najverovatnije i preživeo.

Nakon što su mu sanirane povrede bubne opne i desne ruke, on je pušten na kućno lečenje, a sve vreme su sa njim i ćerka Marijana i sin Milan.

Pročitajte još:

 

- Istraga ide u više pravaca. Pored Marijaninog oca i brata, koji su vozili razneti automobil, ne odbacuje se mogućnost da je meta bila i sama Marijana. Jedna od opcija je čak i da je neko želeo da ubije voditeljkinog oca kako bi joj se osvetio zbog ranijih sukoba, ali to tek treba da se potvrdi. Takođe, ne isključuje se mogućnost da je eksplozivna naprava greškom stavljena ispod tog automobila - rekao je izvor iz istrage.

Prema informacijama, događaji od utorka veoma su potresli poznatu voditeljku.

- Ubila bih se da se mom tati nešto dogodilo - navodno se poverila Marijana bliskim prijateljicama, koja od nesreće ne može i dalje da se pribere.

- Marijana je u šoku i ne može da poveruje da je neko postavio bombu pod porodični automobil. Neprekidno je na lekovima za smirenje. Kaže da nema predstavu zašto bi neko bombom napao njihovu porodicu - otkriva izvor.

Eksplozija u Vojvode Stepe

Enisu Sadiku

Eksplozija u Vojvode Stepe, Foto: Enisu Sadiku

Komšije u beogradskom naselju Jajinci, gde se nalazi porodični dom Mićića, juče su kratko porazgovarale s novinarima i otkrile da su Nebojšu videle tog jutra.

- Hvala Bogu, komšija je dobro. Poznajem tu porodicu 25 godina, pristojni, vredni i radni ljudi. Kad smo čuli na vestima da je Nebojša povređen u eksploziji, nismo mogli da dođemo sebi. Sreo sam posle toga njegovu suprugu i sina, rekli su mi da je Nebojša dobro, ali su ljudi iznenađeni ovakvim događajem, niko normalan to nije očekivao. Kasnije sam video i Nešu, umotan je u zavoje, ali je rekao da se oseća bolje - rekao je meštanin.

 

Prema rečima sagovornika, "golf" je godinama u vlasništvu porodice Mićić, a moguće je da se sve vreme vodio na Marijanu.

- Ona je golfa vozila pre pet-šest godina, pa ga je dala ocu i bratu. Ne postoji razlog zbog kojeg bi neko postavio bombu pod njihova kola, oni su stakloresci. Marijana nema veze s mutnim poslovima, to mora da je neka greška - kaže sagovornik.

 

 

Komentari (1)

lili

18.10.2018 09:39

Marijana Mićić,jel to ona voditeljka što vodi takmičenje u pevanju za dečicu?Zar nije njen otac onaj iz Kon-Tikija Mićić?