MISTERIOZNI KIKI DAO ČITULJU ZA UBIJENOG ŠKALJARCA Oprostio se od njega skrivenom porukom iz podzemlja! Obećali osvetu i krv?!

Likvidacija vođa škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) 19. januara u Atini uzburkala je balkansko podzemlje, a danas je u jednim dnevnim novinama izašla čitulja koja je posebno skrenula pažnju, posvećena upravo Dedoviću.

Čitulja Igoru Dedoviću
Čitulja Igoru Dedoviću, Foto: printskrin

"Šta reći, vidimo se tamo negde", piše na čitulji na celoj strani, koju potpisuje drug Kiki.

Mnogi su se zapitali da li je ovo neka skrivena poruka, u ratu crnogorskih klanova koji bukti i da li su ovim njegovi drugovi obećali da će ga osvetiti.

Podsetimo, četvorica muškaraca ušla su u restoran u kom su Dedović i Stamatović sedeli sa suprugama i decom i ispalila 24 metka u njih. - Stevan Stamatović je mrtav pao na zemlju pored stola, dok je Dedović sa ranom na čelu ostao na stolici - opisali su očevici i naveli da je devetogodišnjak, koji je bio za stolom, od šoka počeo da viče i vuče ljude da pomognu njegovom ocu. Koliko su ubice bile precizne, govori i to što su, od 24 metka, samo tri završila van tela žrtava.

- Kolege iz Crne Gore obavestile su nas da sumnjaju da je ubistvo Dedovića i Stamatovića odmazda za ubistvo Vukovića u Beogradu, koji je bio blizak vođi kavačkog klana - potvrdili su grčki istražitelji.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi