Policija uviđaj Sopot
Alo!/Rajko Ristić
Policija uviđaj Sopot

Alo!/Rajko Ristić

Policija uviđaj Sopot, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Benzinska pumpa Tim petrol u Gračanici opljačkana je prošle noći, a kako je navedeno pljačku su izvela četvorica naoružanih lica, koja su pričala na albanskom jeziku, dok je iz kase odneto oko 500 evra.

- Pljačku su izvela četvorica maskiranih lica, koja su bila naoružana automatskim puškama. Sve se dogodilo veoma brzo, kako mi je radnik preneo, udarili su ga i tražili novac. Na sreću, vrlo brzo je naišao automobil sa dugim svetlima i pljačkaši su brzinom svetlosti seli u auto marke "polo" sive boje i otišli - istakao je, za program Radio Gračanice, vlasnik pumpe Marko Mihajlović.

Dodao je da je policija odmah došla i napravila zapisnik o ovom slučaju.

- Šteta je mogla da bude veća. Nakon što su uzeli novac, pljačkaši su pobegli jer je jedan od stalnih mušterija stao da natoči gorivo u automobil - kaže vlasnik pumpe.

Ta RTV je, navodi, pokušala o tom krivičnom delu u Policijskoj stanici u Gračanici da dobije informacije, ali nije uspela, jer je, kako im je rečeno, danas neradni dan.

Pre samo nekoliko dana, predsednik opštine Gračanica Srđan Popović imao je sastanak sa predstavnicima Kfora i Policije, koji su obećali da će povećati svoje prisustvo na teritoriji opštine Gračanica u cilju bolje bezbednosne situacije, prenela je RTV Gračanica.

Komentari (2)

Čika Jova

15.06.2018 18:49

Da li imaju lekarsko uverenja da bi dobili dozvolu za držanje oružja.

dejan

16.06.2018 05:18

Koju groznu stvar?!