Devojčica iz Niša
Facebook Printscreen
Devojčica iz Niša

Facebook Printscreen

Devojčica iz Niša, Foto: Facebook Printscreen

*Nestanak devojčice prijavljen policiji

*Majka ističe da joj nisu poznati svi detalji

*Ujak pokrenuo potragu putem društvenih mreža

 

- Moja ćerka je u subutu u 6 časova izašla iz kuće da proda knjige koje joj više nisu potrebne, a onda je tog dana trebalo da se nađe sa drugaricom. U nekom trenutku sela je sa drugaricom u obližnji kafić u centru da popiju sok i tada joj je prišao stariji čovek i rekao joj da pođe sa njim, da upozna njegove sinove - rekla je Ivana N, majka trinaestogodišnje devojčice, čiji je nestanak bio prijavljen policiji i za kojom je u nedelju bila raspisana potraga.

Pročitajte još:

Informacija o nestanku trinaestogodišnjakinje iz Niša bila je objavljena na društvenim mrežama. U objavi je pisalo da je devojčica poslednji put viđena u centru grada. Njen nestanak bio je prijavljen i policiji koja je odmah krenula u potragu.

Devojčica je pronađena u nedelju uveče u jednom stanu u centru grada, i odmah je od nje uzeta izjava.

Prema rečima majke Ivane ona još uvek nije imala priliku da se lepo ispriča sa detetom, jer je devojčica sada u centru za socijalni rad.

Kako je dalje objasnila, njena ćerka godinama vežba jedan borilački sport, te ju je, navodno, stariji čovek namamio u svoj stan pričom o sportu.

- Dete mi je naivno, krenulo je sa njim da upozna njegove sinove, koji imaju 21 i 24 godine. Ona je pronađena u stanu tog čoveka, a nakon toga je dala izjavu da nije povređena. Ona je bila u Centru za socijalni rad, razgovarala sa njima, videćemo šta se zapravo dogodilo. Kada sam je videla u policiji bila je uplakana - rekla je majka devojčice.

Devojčica iz Niša

Facebook Printscreen

Devojčica iz Niša, Foto: Facebook Printscreen

Prema nezvaničnim saznanjima, nije bilo osnova za podizanje krivične prijave protiv osoba kod kojih je devojčica pronađena, ali je izveštaj o događaju prosleđen Osnovnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

BONUS VIDEO: Beograđani otkrili šta rade na plus 40: Muke tek predstoje!