Slavoljub Stojadinović
facebook.com
Slavoljub Stojadinović

facebook.com

Slavoljub Stojadinović, Foto: facebook.com

Muškarac Goran T. (46) upao je u ovu srednju školu i ispalio dva hica iz automatske puške u plafon. On je nakon toga i uhapšen.

U ovoj pucnjavi niko nije povređen, a osumnjičenog je savladao jedan od profesora Slavoljub Stojadinović koji je ispričao šta se dogodilo. 

Pojavila se fotografija sa lica mesta! Vide se i deca! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/ M. I. DATUM I VREME: 22.11.2019. 14:02 - 22.11.2019. 14:08 Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je Ekonomsko-ugostiteljska škola "Vuk Karadžić". Škola, Foto: Printscreen/Twitter/@Squidwardv2 Goran T. iz sela Livadice kod Velike Plane upao je u srednju školu i otvorio paljbu iz automatske puške, o čemu opširnije čitajte OVDE .

-  To se dogodilo za vreme šestog časa, pozvala me moja učenica da dođem iz fiskulturne sale i rekla da je osoba s oružjem kod njih u učionici. Istrčao sam iz sale, pokucao sam na vrata i video kolegu koji je sedeo za katedrom. Sa desne strane sam ugledao lice s oružjem i punom torbom eksploziva...Pitao sam ga ko je on, ali nisam odgonetnuo odgovor - priča Stojadinović.

On dalje govori da je u jednom trenutku muškarac pogledao ka tabli.

- Tada sam naredio deci da izađu napolje. Ja sam se borio s njim i uspeo sam da ga savladam. Povredio sam ruku u toku rvanja - rekao je hrabri profesor.

On je dodao da u školi nema obezbeđenja, ali da imaju kamere.

- Školski policajac u tom trenutku nije bio u školi. On je ušao u školu sa svim tim napravama dok su čistačice čistile - rekao je profesor i dodao da su deca petnaestak minuta bila taoci dok se on nije pojavio.

Kod Gorana T. su, kako se nezvanično prenosi, pronađeni još i ručna bomba, pištolj i eksploziv.

Prve informacije ukazuju da je u pitanju psihički poremećena osoba koja je htela da napravi talačku situaciju u školi, ali je srećom osujećen u nameri.

Zbrinut je u Opštoj bolnici.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"