Ubica iz Jabukovca
Instagram/Davor P.
Ubica iz Jabukovca

Instagram/Davor P.

Foto: Instagram/Davor P.

* Ubica ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53)

* Ipak je ostavio jedno živo biće

* Pas mešanac, crne i bele boje i dalje čeka vlasnike na pragu kuće iz koje su svi pobijeni

Kada je počinjen masakr u kući Kazimirovića u Jabukovcu, ubica je ipak ostavio jedno biće živo. Pas mešanac, crne i bele boje i dalje čeka vlasnike na pragu kuće iz koje su svi pobijeni.

Pročitajte još:

Sin Raje Kazimirovića, Nenad, sa imanja je odvezao svu stoku, kao i mehanizaciju, traktore i drugu mehanizaciju. A tužni "Džeki" je ostao. Leži tu gde su gazde pobijene. Osumnjičeni za ubistva Davor Pernić (35) navodno je pobegao baš zbog njega, pri prvom pokušaju pljačke.

Podsećamo, ubica je tada ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Kako je rekao u policiji osumnjičeni za ubistva, pokolebao ga je lavež psa, pa je na obližnjem potoku smišljao šta da radi i odlučio da krene u krvavi pir.

Jabukovac, selo Vratna

Alo.rs/Dragan Ilić

Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Veruje se da je Davor najpre ubio tri žene koje je zatekao na salašu Raje Kazimirovića i to pošto su one odbile da mu otkriju gde je sakriven novac.

Kada se, na kraju, na imanju pojavio i Raja, dolazeći traktorom, ubica ga je odmah likvidirao.

Veruje se da je ubica u šumi čekao da se Raja udalji od imanja, kako bi od njegove majke iznudio novac, o čemu i svedoče i opušci koji su pronađeni. Nije očekivao da će tu biti više žena.

Nakon ubistva ubica je izvršio premetačinu kuće i odneo veću sumu novca, pretpostavlja se oko 100.000 evra, dok je deo novca, oko 10.000 evra, ostao netaknut.

Raja Kazimirović

Alo

Raja Kazimirović, Foto: Alo

Zločin se dogodio 7. avgusta, ali tela su pronađena tek dva dana potom, kada je jedan od komšija došao kod Raje da kupi jagnje.

Inače, Raja je sa svojom majkom provodio leto na salašu, u neuglednim uslovima, bez struje, a imanje je udaljeno od ostatka naselja.

Dušica Jevđenović mrtva pijana slupala tri automobila, treznili je 13 sati! Policajce jedan detalj ostavio u potpunom šoku!

AUTOR: Srpski telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:38 Jevđenović je tokom prošle nedelje svojim mercedesom u Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 112 izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u parkirane automobile.

Verovalo se da on ima ušteđenog novca, iako nije živeo nimalo raskošno.

Komšije kažu da je bio "preke naravi" i niko od njih nije bio u bliskim odnosima sa Rajom.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

 

Komentari (1)

011

03.09.2019 11:29

Strasno! Sin prodao svu stoku,traktor,mehanizaciju,a ostavio jadnog i tuznog psa.Zasto? Da li je bilo tesko da se pobrine i za njega?!!!Nikada mi nece biti jasan taj odnos ljudi na selu prema zivotinjama?Mogao je i sa sobom da ga povede.A,tesko da ce ga bilo ko iz sela uzeti?